Militarul erou din trenul de la Paris a fost înjunghiat în SUA. Atacul a fost surprins de camere VIDEO

Militarul american care a împiedicat un atac terorist la Paris, într-un tren cu sute de pasageri, a fost înjunghiat acasă, în SUA, iar acum se află internat în stare gravă.

09 oct. 2015, 09:02
Militarul erou din trenul de la Paris a fost înjunghiat în SUA. Atacul a fost surprins de camere VIDEO

Spencer Stone a fost atacat cu cuţitul în oraşul californian Sacramento, în urma unei altercaţii. Camerele de supraveghere au surprins incidentul, dar pe imagini nu se poate observa momentul când militarul este înjunghiat. Atacatorul nu a fost prins. Potrivit presei locale, Spencer ar fi sărit în apărarea unei prietene.

Atacul nu a fost întâmplător. Pare să aibă legătură cu un incident produs într-un club de noapte. Domnul Stone a fost înjunghiat de mai multe ori, a suferit răni grave. Nu există dovezi că ar fi fost o tentativă de crimă, a fost o dispută între două grupuri de persoane ce s-a terminat cu o altercaţie fizică, iar domnul Stone, din păcate, a fost înjunghiat„, a declarat Ken Bernard, adjunctul şefului de poliţie din Sacramento.

Citeşte şi MĂRTURII din trenul Thalys: Cum a fost dezarmat teroristul. Clipele de groază prin care au trecut pasagerii

În urmă cu aproape două luni, Spencer Stone a devenit un adevărat erou în Franţa şi în SUA. Împreună cu doi prieteni, a imobilizat un bărbat înarmat, într-un tren care mergea pe ruta Amsterdam-Paris. Pentru curajul de care au dat dovadă, cei trei au fost răsplătiţi de preşedintele Franţei, Francois Hollande, cu cea mai înaltă distincţie franceză, Legiunea de Onoare.