FCSB a câştigat şi în Moldova. Pentru următorul joc din Liga Europa va călători mai spre est

FCSB a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Milsami Orhei, în primul tur preliminar din Liga Europa, prin golurile marcate de debutanţii în cupele europene Cristi Dumitru şi Răzvan Oaidă. În turul următor roş-albaştrii vor juca împotriva armenilor de la Alashkert.

18 iul. 2019, 08:54

MILSAMI ORHEI FCSB 1-2. Vicecampioana României, care câştigase prima manşă cu 2-0, la Giurgiu, s-a impus prin golurile marcate de Cristian Dumitru (4), Răzvan Oaidă (42), ambii la primele reuşite în tricoul ”roş-albastru”. Golul de onoare al echipei din Orhei a fost reuşit de Vadim Bolohan (47).

FCSB a controlat prima repriză şi a marcat rapid, în min. 4, prin tânărul Cristian Dumitru (17 ani), care a reluat din apropiere mingea recentrată de Oaidă. Milsami a avut o singură ocazie în prima repriză, în min. 30, când Vlad a respins o minge în faţă, dar apoi a salvat situaţia în faţa lui Maxim Antoniuc.

Man a mai ratat o ocazie (40), după care Oaidă (42) a majorat diferenţa, cu o reluare simplă, la o minge întoarsă de Dumitru.

Echipa de peste Prut a înscris în debutul reprizei secunde (48), prin Bolohan, care a profitat de o eroare a lui Belu, după o lovitură liberă executată de Andronic.

Echipa antrenată de Bogdan Andone a avut ceva probleme pe final, după ce a jucat în zece oameni din min. 81, când Mihai Roman s-a accidentat.

În turul al doilea preliminar al Europa League, FCSB va înfrunta echipa armeană Alaşkert FC, care s-a impus cu 3-1 şi 3-0 în faţa macedonenilor Makedonija Skopje. FCSB va juca primul meci în deplasare, la Erevan, pe 25 iulie.

Min. 47 GOL MILSAMI! Moldovenii reduc din diferenţă prin Bolohan, spre disperarea antrenorului FCSB, Bogdan Andone.

Min. 42 GOOOL FCSB! Este o seară a premierelor, şi Oaidă a marcat primul său gol pentru FCSB. Cel care i-a pasat a fost Cristi Dumitru. FCSB are 2-0 şi calificarea este jucată.

Min. 4 GOOOL FCSB! Cristi Dumitru, debutantul de 17 ani titularizat de Bogdan Andone, a marcat din câţiva metri, cu latul, FCSB are deja 1-0!

MILSAMI ORHEI FCSB LIVE STREAM VIDEO PRO TV. Echipele de start la meciul MILSAMI ORHEI – FCSB

MILSAMI ORHEI: Chirinciuc – Jardan, Crăciun, Bolohan, Plătică – Onică, Rusnac – A. Antoniuc, Andronic, Stînă – M. Antoniuc. Antrenor: Veaceslav Rusnac.

FCSB: Vlad – Belu, I. Cristea, Planic, M. Roman – Oaidă, Nedelcu, Fl. Tănase – Man, C. Dumitru, Fl. Coman. Antrenor: Bogdan Andone

MILSAMI ORHEI FCSB LIVE STREAM VIDEO PRO TV. Câştigătorea „dublei” dintre FCSB şi Milsami Orhei va juca în turul II preliminar din Europa League cu Alashkert (Armenia) și Makedinija Skopje (Macedonia). În tur a fost Makedinija Skopje – Alashkert 3-1. MILSAMI ORHEI FCSB, meci contând pentru manşa a doua a turului I preliminar din Europa League, se joacă, joi, de la ora 20:00, LIVE STREAM VIDEO PRO TV.

MILSAMI ORHEI FCSB LIVE STREAM VIDEO PRO TV. „Dubla” lui Florin Tănase din tur, 2-0, a adus-o pe FCSB cu un pas în turul II al preliminariilor Europa League. Echipa roș-albastră a dominat clar primul meci și n-ar trebui să aibă probleme nici la returul cu Milsami Orhei, chiar dacă a mers în Moldova doar cu 13 jucători de la prima echipă și 4 juniori.

FCSB MILSAMI ORHEI 2-0 (1-0)

Fl. Tănase 12, 56

FCSB: A. Vlad – Cl. Belu, I. Cristea, Planic, M. Roman – Oaidă (62 L. Filip), Nedelcu, Fl. Tănase – D. Man (78 Ov. Popescu), I. Hora, Fl. Coman (90 C. Dumitru). Antrenor: Bogdan Andone.

Milsami Orhei: Chirinciuc – Jardan, Crăciun, Bolohan, Plătică – Antoniuc, Rusnac, Onica, Stână (84 Antoniuc) – Andronic, Nazar (60 Zagaevschi). Antrenor: Veaceslav Rusnac.

Cartonaşe galbene: L. Filip 64, 72 / Platica 33, Crăciun 58, Jardan 69

Cartonaş roşu: L. Filip 72

Au arbitrat: Kristoffer Hagenes (central) – Magnus Lundberg, Anders Olav Dale (asistenţi) şi Trygve Kjensli (rezervă) – toţi din Norvegia.

MILSAMI ORHEI FCSB LIVE STREAM VIDEO PRO TV. „Milsami Orhei este în formă și gata de luptă! Avem o situație mai bună, pentru că băieții care au jucat meciul trecut, accidentați, a trecut o perioadă de timp și și-au revenit și vor fi mai în formă de cât au fost la meciul trecut. Un plus este că a trecut un timp oarecare, ne-am odihnit și suntem mai bine pregătiți fizic acum. Obiectivul nostru este să ne facem datoria până la urmă, pentru că n-am ce le reproșa băieților, pentru ceea ce au jucat cu FCSB în România”, a declarat Veacslav Rusnac, antrenorul moldovenilor, înainte de MILSAMI ORHEI – FCSB.

MILSAMI ORHEI FCSB LIVE STREAM VIDEO PRO TV. „E un meci important de calificare. Trebuie să fim capacitați la nivel maxim, să facem un meci bun și să scoatem un rezultat favorabil. Ne-ar bucura să avem mulți susținători, ar fi important și pentru jucători să simtă mai mulți suporteri alături de echipă. Am văzut terenul doar pe niște imagini video. Am înțeles că nu e chiar foarte rău, dar nici cel mai bun. Indiferent însă de starea lui, trebuie să ne adaptăm la condiții și să ne atingem obiectivul calificării. Nu vreau să mă gândesc la o înfrângere. Nu avem voie, nu ne permitem luxul de a nu face un meci bun. Mai avem încă mult de muncă. Am lucrat împreună doar patru săptămâni, sunt în continuare multe de pus la punct defensiv și ofensiv. Ritmul de meciuri din trei în trei zile nu ne oferă însă răgaz pentru a munci cât am vrea”, a spus Bogdan Andone. MILSAMI ORHEI FCSB, meci contând pentru manşa a doua a turului I preliminar din Europa League, se joacă, joi, de la ora 20:00, LIVE STREAM VIDEO PRO TV.

MILSAMI ORHEI: Chirinciuc – Jardan, Crăciun, Bolohan, Plătică – A. Antoniuc, Rusnac, Onică, Stână – Andronic, Nazar. Antrenor: V. Rusnac

FCSB: A. Vlad – Belu, I. Cristea, Planic, M. Roman – Oaidă, Nedelcu, Fl. Tănase – Man, Hora, Fl. Coman. Antrenor: B. Andone.

MILSAMI ORHEI FCSB LIVE STREAM VIDEO PRO TV. MILSAMI ORHEI FCSB, meci contând pentru manşa a doua a turului I preliminar din Europa League, se joacă, joi, de la ora 20:00, LIVE STREAM VIDEO PRO TV. În prima manşă, FCSB s-a impus în faţa lui MILSAMI ORHEI cu 2-0. PRO TV transmite, joi, de la ora 20:00, LIVE STREAM VIDEO MILSAMI ORHEI FCSB.


loading...
Partenerii noștri