MINCINOŞII HOROSCOPULUI. Aceşti nativi duc minciuna la nivel de artă

Atunci când vine vorba despre minciuni, unii oameni par să fie experți, în timp ce alții reușesc să fie prinși întotdeauna cu minciuna. Iată care sunt zodiile care mint fără remușcare și sunt niște adevărați maeștri atunci când vine vorba să spună un neadevăr.

17 dec. 2019, 09:46
MINCINOŞII HOROSCOPULUI. Aceşti nativi duc minciuna la nivel de artă

Prima zodie care poate lua coronița în acest top este zodia Balanță. Cunoscuți pentru diplomația de care dau dovadă, acești nativi sunt nevoiți să apeleze la minciuni pentru a-și susține spusele. Le place extrem de mult să se laude și nu trece mult până când să apeleze și la minciuni pentru a potența lucrurile cu care vor să îi uimească pe ceilalți. Dacă simt că nu se află în centrul atenției, nativii zodiei vor apela la minciuni pentru a primi atenția dorită. Ar face orice pentru succes, însă acest lucru poate veni și la pachet cu suferința celorlalți.

De asemenea, pentru că sunt mereu puși în ipostaza de a face alegeri și pentru acești nativi este un lucru aproape imposibil, Balanțele ajung să mintă pentru a se sustrage de la anumite lucruri și de a înflori niște lucruri.
Nativii zodiei Gemeni sunt prinși rar cu minciuna

A doua zodie care se poate lăuda cu o abilitate și cu tehnici extraordinare de a minți este zodia Gemeni. Fiind o zodie dublă, această zodie reușeșe să disimuleze și să atragă atenția înspre zona de interes pe care și-o dorește, acest lucru fiind fără prea mult efort. Nativii acestei zodii sunt de obicei extrem de inteligenți și rar vor fi prinși cu minciuna, deoarece vor reuși să facă o adevărată artă.