Minciuni pe care nu ar trebui să le mai credem

In viata adoptam tot felul de idei pe care le consideram corecte, cand de fapt ne inselam. Auzim ceva si, in mod automat, il credem adevarat. Cum multe dintre aceste lucruri sunt negative, cand le adoptam ne trag in jos.

05 oct. 2016, 20:39
Minciuni pe care nu ar trebui să le mai credem

Iata cele mai periculoase minciuni care ne pot ruina viata:

Singur inseamna singuratate

Singur nu inseamna intotdeauna singuratate dupa cum relatie nu inseamna, mereu, fericire. Nu vei resimti niciodata atat de multa singuratate ca atunci cand esti fi in relatia nepotrivita. Daca lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori, ia o pauza si petrece putin timp cu cea mai importanta persoana din lume – tu insuti. Regaseste-te pe tine. Apreciaza-ti propria valoare. Si daca viitoare cand te afli intr-o relatie care se scufunda vei fi pregatit sa ajungi intr-un loc sigur.

Fericirea apare atunci ai tot ce iti doresti

Sa fii fericit nu inseamna sa nu-ti mai doresti nimic, ci sa fii recunoscator pentru ce ai si sa ai rabdare sa primesti ce astepti. Uneori, esti atat de prins in incercarea de a obtine ceva important incat nu observi micile lucruri care fac parte din magia vietii. Asadar, apreciaza azi tot ce se intampla in viata ta. Peste ani, iti vor lipsi aceste zile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO