Minerva face previziuni sumbre. O zodie va fi părăsită de partener, după o relație de lungă durată

O zodie trebuie să se pregătească sufletește pentru o despărțire dureroasă. Relația lor de lungă durată va ajunge la final.

11 iul. 2023, 17:20
Minerva face previziuni sumbre. O zodie va fi părăsită de partener, după o relație de lungă durată
O zodie va trece printr-o despărțire dureroasă

Minerva spune că o zodie va trece, în curând, printr-o despărțire dureroasă. O relație care durează de foarte mult timp se va sfârși brusc. Nu este clar dacă toți nativii vor fi afectați, însă, potrivit horoscopului prezentat de astroloagă, Săgetătorii vor avea nevoie de curaj și putere pentru restul anului.

Citește și: Provocări mari pentru o zodie. Mariana Cojocaru anunţă tsunami în relaţii şi schimbări radicale în portofel

Acești nativi cunosc succesul, dar drumul nu va fi deloc unul ușor. Pot apărea probleme de sănătate, dar și unele neplăceri la locul de muncă.

„Vor avea curaj și putere. Vor face călătorii scurte în străinătate și vor avea parte de un succes extraordinar. La locul de muncă apar obstacole și apar și probleme de sănătate. Trebuie să fie precauți în relații”, spune Minerva.

Scorpionii ar putea trece printr-o despărțire tumultoasă. Totul se întâmplă brusc, iar lucrurile nu vor merge deloc bine pe plan amoros pentru acești nativi.

Scorpionii care sunt căsătoriți ar putea avea unele probleme cu copiii. Trebuie să fie foarte atenți la deciziile luate.

Citește și: Horoscop rune Mihai Voropchievici 10-16 iulie 2023. O zodie este pusă pe scandal, iar alta are noroc în dragoste VIDEO

Cu toate astea, nativii primesc vești bune din punct de vedere financiar, având șansa de a avea câștiguri impresionante.

„Relațiile de dragoste s-ar putea termina prost. O rană fizică poate fi problematică. Dacă sunt căsătoriți, pot avea probleme cu copii. Pot lua decizii proaste pe baza unor informații greșite. Pot intra în posesia unor sume de bani consistente”, mai spune Minerva, potrivit news18.ro.