Minerva prezintă „urzeala astrelor” pe final de 2023. Ce schimbări apar la nivel mondial și personal, e rost de câştig!

Astrologul Minerva a dezvăluit fenomenul astrologic care are loc curând și care vine cu schimbări majore pentru finalul anului 2023.

13 nov. 2023, 20:53
Minerva prezintă „urzeala astrelor” pe final de 2023. Ce schimbări apar la nivel mondial și personal, e rost de câştig!

Astrologul Minerva a prezentat principalele fenomene astrologice care vor mai avea loc până la finalul anului 2023, dar și cum ne vor influența acestea viața. Pluto va intra curând definitv în Vărsător, pentru următorii 20 de ani, lucru care vine cu modificări masive pe foarte multe planuri.

„Suntem în pragul unei schimbări masive. Lucrurile acestea au început să se simtă încă din 2009, 2010. S-ar putea să ne evaluăm obiectivele pe termen lung, să luăm decizii importante în carieră și să facem schimbări mari și durabile în viața noastră. Este un moment care ne încurajează să ne gândim la dorințele noastre interioare, la transformările pe care vrem să le avem în viața noastră. Totul face parte din procesul de evoluție spirituală. Odată ce Pluto se așterne în Vărsător, viața pe care o știm se va duce de domeniul trecutului. Când spun că Pluto e semnul transformării, mă refer la o transformare serioasă, semnificativă pentru sufletele noastre. Pluto înseamnă să renunțăm la vechea identitate și să eliberăm perspectivele care nu ne mai sunt de folos pentru a lăsa loc lucrurilor mai bune.”, a declarat astrologul Minerva, în cadrul emisiunii WoWNews.

Dacă la nivel mondial, schimbările sunt unele firești, spune astrologul, la nivel personal, trebuie să avem o nouă perspectivă și viziune asupra lucrurilor, întrucât avem nevoie să ne dăm seama nu doar ce e mai bun pentru noi, ci și pentru cei din jur.

Horoscop special. Numai şase-s norocoase! Zodiile care termină anul în forță, dau lovitura în plan financiar
„Schimbările la nivel mondial, știință nu vor mai fi o surpriză, dar vom vedea schimbări civile în drepturile civile și umanitare. Cei mai puternici oameni vor fi cei care lucrează împreună și cei care știu să prețuiască viața. Guvernele care au lucrat în trecut unul împotriva celuilalt pot găsi astăzi un teren comun, pentru ua crea noi alianțe în viitor. În plan personal, Pluto în Vărsător ne încurajează să regândim viziunea despre noi înșine și locul nostru în această lume. Este firesc să ne gândim și la ce e mai bine pentru noi, dar ar trebuie să ne gândim la ce e bine pentru alții și ce ne-ar ajuta pe noi în viitor.”, a continuat astrologul.

Pluto va intra în Vărsător definitiv pe 19 noiembrie 2023
Acest fenomen astrologic este aproape, spune astrologul Minerva, care dezvăluie că în curând va trebuie să uităm de cum făceam lucrurile în trecut, întrucât perspectivele noi, transformările trebuie să fie îmbrățișate de-acum încolo.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 noiembrie 2023. Numerologia zodiilor. De ce are Fecioara bulgărele şi ce înseamnă Cosmos 20 pentru Peşti

„Din 19 noiembrie, Pluto își va relua călătoria în Vărsător. Energia vorbește despre depășirea granițelor și promovarea schimbărilor sociale. Deci când Pluto este în Vărsător, putem fi împinși să ne reconsiderăm rolul în societate, este ca o chemare cosmică de a fi mai deschis la minte. Anul acesta va fi ca un tipar al capacității de adaptare și spirituală a omenirii. 2024 ne face semn să salutăm schimbarea și evoluția spirituală, să salutăm necunoscutele, pentru că în el se află potențialul de schimbare profundă.”, mai spune Minerva.