Mini-vacanţa de 1 Mai. Ofertele bulgarilor sunt mai atractive decât ale românilor

Ofertele turistice pentru vacanţa de 1 Mai sunt mai avantajoase în Bulgaria, pentru cei care vor să îşi petreacă sejurul la malul mării. Potrivit România TV, pe bani mai puţini, bulgarii oferă mai multe servicii, inclusiv masa festivă de 1 Mai sau acces la saună şi piscină interioară, în comparaţie cu doar micul dejun inclus de la Mamaia.

14 apr. 2015, 15:31
Mini-vacanţa de 1 Mai. Ofertele bulgarilor sunt mai atractive decât ale românilor

Bulgarii îi depăşesc din nou pe români în oferte avantajoase, de această dată pentru minivacanţa de 1 Mai. Într-un hotel de 4 stele la Balcik cu echivalentul a 544 lei de persoană, pentru trei nopţi de cazare primiţi mic dejun, cina festivă de 1 Mai şi aveţi şi acces la saună, baie de aburi, piscină interioară şi parcare.

Pe litoralul românesc, la Mamaia, la un hotel de 4 stele preţul unui sejur este de 655 lei pe persoană. De aceşti bani aveţi parte de trei nopţi de cazare şi doar de mic dejun.

Pentru bani mai puţini, în sudul litoralului, la 2 Mai, puteţi sta patru nopţi la o pensiune de trei stele cu doar 360 lei camera dublă, preţ ce nu include nimic altceva. Iar dacă totuşi nu agreaţi un sejur pe malul mării, pentru 300 de lei de persoană puteţi alege o destinaţie precum Bucovina. La o pensiune de trei stele din Sadova puteţi petrece 4 zile cu 3 nopţi de cazare cu demipensiune, cu un meniu din bucate tradiţionale.