Ministerul Culturii anunţă că a fost pusă în funcţiune centrala termică a Bibliotecii Naţionale

Publicat: Vineri, 14 Decembrie 2018 15:04 // Actualizat: Vineri, 14 Decembrie 2018 15:04 // Sursa: romaniatv.net

Ministerul Culturii a transmis că instalaţia de căldură a Bibliotecii Naţionale a României a fost pusă în funcţiune, după ce au fost efectuate reparaţii la centrală.

Foto: universuljuridic.ro

Un angajat al BNaR a explicat în urmă cu câteva zile că a fost furnizată căldură pentru o parte a imobilului. "De o săptămână, Sala de Literatură are căldură. Am închis sălile din Corpurile A şi B. Toată activitatea se desfăşoară în Sala de Literatură", a spus acesta, care a mai precizat că se lucrează la centrala care era defectă.

MCIN a transmis vineri în urma solicitării News.ro, făcută la începutul lunii noiembrie, că "a întreprins toate demersurile legale privind punerea în funcţiune a centralelor de tratare a aerului în toată clădirea Bibliotecii Naţionale, conform contractului 5302/2018".

"Menţionăm că, începând cu săptămâna în curs instalaţia a fost pusă în funcţiune, iar clădirea beneficiază de energie termică, furnizată în parametri optimi", se arată în răspunsul ministerului.

Reprezentanţii MCIN au colaborat cu reprezentanţii Bibliotecii Naţionale astfel încât o parte a clădirii a beneficiat de energie termică în toată această perioadă, mai precizează reprezentanţii MCIN.

Timp de mai bine de o lună, angajaţii Bibliotecii Naţionale au reclamat faptul că stau în frig şi nu îşi pot desfăşura activitatea în condiţii normale, ei făcând mai multe petiţii către ministerul de care aparţine instituţia.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
biblioteca nationala centrala termica frig Ministerul Culturii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 dec 23:15
Răspunde | Votează email 0 email
Neagu Mircea
Astazi 15 Decembrie 2018 , am Observat in Bucuresti , ca Oamenii de Astazi , nu mai Gandesc , ca Oamenii din Anul 1890 , privesc lucrurile Bine facute cu Ochi foarte Critici , adica , purtand eu , doar un Simplu Fular , si avand Inscriptionat , pe Fular o Sigla de Asigurari , la Nivel Mondial , si o Sigla de pe un Drapel . Dar Modul de a Realiza Fularul a fost Filozofie Pura ! Deoarece pe langa Arta de a Realiza Fularul , Filozofia , se poate face o Transcendere si in Religie , foarte Practic ! Iar daca in Anul 1890 , erau Imparati , astazi nemaifiind Imparati , este cam greu de a Gandi ca un Imparat , si de aceea sunt Ochi Critici pe Strazi , chiar daca este Lucrul Obiectul de Imbracaminte de o Saracie Covarsitoare , Chiar daca Obiectul de Imbracaminte prin Arta Cultuala face parte din Categoria Bilionarilor , tot nu e Bine ! , este prea Multa Gandire ! in Cultura Straina ! , si Privitorului din Bucuresti nu-i Place ! Ca nu-i ceva Autohton ! Iar fara a Intelege si Filozofia in Cultura Straina , Cred ca Suntem Saraci Intelectual , si parca am Trai degeaba Viata pe care o Traim Astazi fara a Intelege Nimic din Cultura Universala , ci doar a Baga Capul in Nisip precum Struztii si a ne da Mari Cocosi , pe cand de fapt suntem niste Pui , daca e Dificil de a Intelege Dialogurile Artei Universale .
1
EUR
4.7509
RON
24 Mar
noapte 2 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H