Ministerul de Interne defilează pe Facebook cu cele mai frumoase angajate. Vezi cine a primit cele mai multe like-uri

Ministerul de Interne invită internauţii să aleagă cea mai frumoasă angajată care va fi coperta paginii Facebook a MAI şi va fi pe coperta ediţiei din martie a Revistei Pentru Patrie.

20 feb. 2016, 17:45

Ministerul de Interne a lansat o campanie publică, prin care vizitatorii paginii de Facebook a instituţiei sunt invitaţi să o voteze pe cea mai frumoasă reprezentantă a MAI. Toate angajatele ministerului se pot înscrie în concurs până la data de 27 februarie.

„Timp de o săptămână, veţi avea ocazia să le vedeţi şi să le apreciaţi pe colegele noastre de la Politia Romana – www.politiaromana.ro, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră Română, IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Academia de Poliţie A.I.Cuza sau de la alte structuri ale ministerului.

Cea mai apreciată fotografie a colegelor noastre va fi coperta paginii Facebook a#MAI şi va fi publicată pe coperta ediţiei din martie a Revistei Pentru Patrie.

Vă invităm să alegem împreună fotografia care va fi coperta paginii noastre în perioada 1-8 martie a acestui an”, se arată pe pagina Ministerului de Interne.

Până acum cele mai votate doamne din minister sunt Monica Niculescu, de la ISU Bucureşti-Ilfov, cu peste 5.700 de aprecieri şi Irina Drăgan, de la Jandarmeria Română, cu peste 5500 de like-uri. Irina Drăgan nu este la primul său concurs de frumuseţe. În 2013 a fost desemnată cea mai frumoasă femie în uniformă din lume.