Miniştrii, EVALUAŢI de Dacian Cioloş. Vineri, premierul prezintă rezultatele activităţii lor

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat că vineri vor fi făcute publice detalii despre discuțiile pe care premierul Dacian Cioloș le are cu miniștrii Cabinetului pe tema activității acestora.

04 mai 2016, 11:49
Miniştrii, EVALUAŢI de Dacian Cioloş. Vineri, premierul prezintă rezultatele activităţii lor

Astăzi (miercuri – n.r.) a fost o discuție și pe acest subiect cu unii dintre miniștri. Vor continua și zilele următoare (…) Așteptăm finalizarea acestor discuții, dar cu siguranță în această săptămână veți mai avea câteva detalii legate de aceste discuții pe care premierul le are, probabil în cursul zilei de vineri„, a declarat Dan Suciu, la Palatul Victoria.

Suciu a explicat că discuțiile pe care premierul le are cu miniştrii cabinetului său vizează activitatea fiecărui şef de Minister în parte.

„(Sunt discuții, n.r.) pe prioritățile fiecărui ministru, pe îndeplinirea obiectivelor asumate la începutul anului, pe etapa de parcurs pe care o desfășurăm în acest moment și pe finalizarea sau pe partea a doua anului, obiectivele pentru partea a doua a anului pentru ministere„, a explicat Suciu.

Întrebat dacă în funcție de aceste discuții premierul Dacian Cioloș va lua o decizie în privința unei eventuale remanieri, Dan Suciu a răspuns: „Nu pot să comentez subiectul în acest moment„.

Purtătorul de cuvânt al Executivului a mai precizat că întâlnirea pe care Dacian Cioloș a avut-o, marți, cu ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a fost legată de cazul dezinfectanților din spitale.

Întrebat dacă întâlnirea a vizat și evaluarea activității ministrului Sănătății, Dan Suciu a răspuns: „Nu, au avut un element punctual de discuție legat de această situație, legat de aceste chestiuni de dezinfectant și de infecții intraspitalicești, dar evident modul în care se răspunde la această chestiune va ține cont de o evaluare a modului în care funcționează Ministerul Sănătății„.

CITEŞTE ŞI: Ministrul Culturii Vlad Alexandrescu a fost REVOCAT din funcţie. Corina Şuteu, nominalizarea premierului