Un ministru din Guvernul Cioloş, huiduit de românii din Italia VIDEO

Ministrul pentru relaţia cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, a ţinut un discus la un eveniment al diasporei din Italia, însă oamenii l-au huiduit şi nu l-au lăsat să vorbească. A fost nevoie de intervenţia moderatorilor pentru ca Stoescu să depăşeaşcă momentul.

07 mart. 2016, 12:00
Un ministru din Guvernul Cioloş, huiduit de românii din Italia VIDEO

Duminică seara, la Roma, a avut loc Sărbătoarea Românilor din Italia. În deschiderea evenimentul, pe scenă a urcat Dan Stoenescu, ministru delegat pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni, care a ţinut un scurt discurs, potrivit stiripesurse.ro.

Ministrul Stonescu a dorit să transmită un mesaj pozitiv din partea Guvernului, însă reacţia spectatorilor nu a fost la fel de pozitivă. „Aş dori să transmit salutul Guvernului României pentru dumneavostră. Vă asigur că Guvernul României vă sprijină şi vă respectă”, a spus ministrul Dan Stoenescu, moment în care în sală au izbucnit huituielile şi fluierăturile.

Moderatorul evenimentul a intervenit, afirmând că este vorba despre un guvern de tehnocraţi, nu unul de politicieni.

În cele din urmă, ministrul Stoenescu a reuşit să-şi ducă la bun sfârşit discursul, îndemnându-i pe românii din Italia să fie uniţi şi să se implice în politica din peninsulă.