Ministrul-actor, Bogdan Stanoevici, făcut „varză de Bruxelles” în comisia de audiere

Glumele pe seama noilor miniştri continuă şi în cazul ministrului pentru Românii de pretutindeni. Actorul Bogdan Stanoevici, care a primit acest portofoliu, a fost jignit în comisia de audiere. Mircea Dolha, de la PNL, i-a spus că este "varză de Bruxelles".

04 mart. 2014, 14:52
Ministrul-actor, Bogdan Stanoevici, făcut „varză de Bruxelles” în comisia de audiere

Vă pot spune ca sunteţi sunteţi varză de Bruxelles, sunteţi pe lângă subiect. (…) Domnule ministru, sunt convins că aveti aici nişte consilieri foarte bine pregătiţi. Vă închideţi 24 de ore în Minister şi veţi învăţa, aveţi oameni pregătiţi în Minister. Sunteti pe dinafară„, a declarat Mircea Dolha de la PNL.

Bogdan Stanoevici a luat acuzele cu zâmbetul pe buze, iar la ieşirea din sală nu a vrut să comenteze în niciun fel ieşirea deputatului.

„Nu intru în acest gen de comentarii, fiecare are părerea lui (…) (Mă recomandă, n.r.) talentul şi istoria„, a precizat Bogdan Stanoevici.

Bogdan Stanoevici, propus pentru postul de ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni, este de profesie actor, el colaborând cu regizori precum Sergiu Nicolaescu, Ioan Cărmăzan, sau Lucian Pintilie. A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Capitală, iar înainte de Revoluţie s-a stabilit în Franţa, unde şi-a continuat cariera actoricească.

Stanoevici a primit astăzi aviz favorabil din partea Comisiilor de specialitate din Parlament, care au avizat această propunere cu 13 voturi „pentru” şi 6 voturi „împotrivă”.