Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, confirmat cu coronavirus. Cum se simte guvernantul PNL

Adrian Oros a anunţat, joi seară, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Anunţul l-a făcut chiar pe pagina personală de Facebook, iar reacţiile nu au întârziat să apară.

26 nov. 2020, 20:54
Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, confirmat cu coronavirus. Cum se simte guvernantul PNL

Ministrul Agriculturii s-a infectat cu noul coronavirus. Oros spune că în urma testului pe care l-a făcut, a descoperit că este infectat cu noul virus. Guvernantul PNL a anunţat că îşi va continua munca de acasă, dacă starea de sănătate îi va permite.

Ministrul Agriculturii, confirmat cu coronavirus: Voi urma îndrumările medicilor!

„Dragi prieteni, am primit rezultatul testului pe care l-am făcut în aceasta dimineața și din păcate e unul “ pozitiv”.
M-am autoizolat la domiciliu și voi urma îndrumările medicilor.
Daca starea de sănătate îmi va permite, voi continua munca de acasă si voi încerca sa fiu prezent online, acolo unde voi fi solicitat .
Multă sănătate tuturor !”, a spus Adrian Oros, pe contul personal de Facebook.

De altfel, nu este singurul politician care a anunţat astăzi că este infectat cu noul coronavirus. Dan Barna a anunţat de asemenea că s-a infectat cu noul virus ucigaş.

„Am aflat în această după amiază că am contactat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare. Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online.

Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulile de protecție. Trecem și peste asta”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

Încă 9.000 de persoane confirmate azi cu coronavirus, în România

Până astăzi, 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 323.514 pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 9.005 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 10.712 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 25.11.2020 (10:00) – 26.11.2020 (10:00) au fost raportate 171 de decese (105 bărbați și 66 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Citeşte şi: Bilanţ coronavirus 26 noiembrie. Peste 9.000 de cazuri noi COVID-19 şi 171 decese noi în 24 de ore. RECORD la ATI