Ministrul Agriculturii, îndemn pentru români: „Cumpăraţi produse româneşti”

Ministrul Agriculturii le recomandă românilor să cumpere doar produse româneşti pentru a ajuta la susţinerea agriculturii din ţara noastră. 

28 apr. 2020, 09:36
Ministrul Agriculturii, îndemn pentru români: „Cumpăraţi produse româneşti”

„Nu se poate interzice prin lege acest comerț intracomunitar. La fel cum noi putem să ducem marfă oriunde în Uniunea Europeană, oricine din UE poate să vină să aducă marfă.

Fiecare din noi, care suntem cu adevărat îngrijorați de aceast aspect și care vrem să facem cu adevărat ceva, trebuie să mergem să căutăm și să cumpărăm doar produse românești. Dacă nu sunt în magazinul x, mergem în magazinul y, până găsim produse românești, iar acasă la copii și la școală să le spunem să cumpere și să consume doar produse românești. Eu vă asigur că în câteva luni de zile toate magazinele vor căuta să aibă pe rafturi doar produse românești. Astfel vom contribui în mod real la susținerea agriculturii și a industriei alimentare din România.

Dacă cumpărăm un produs cu 5 lei, cel puțin un leu sau doi se vor întoarce spre noi. Fie prin pensiile și salariile primite, fie în sistemul de sănătate. Soluția este la noi și este foarte simplă. Haide să avem curajul să facem lucrul acesta”, a spus Adrian Oros în cadrul unei conferințe de presă.

Citeşte şi Specialişti români: Seceta din acest an, la fel de cruntă ca cea din 1947! Preţul pâinii se va majora