Ministrul Aurelia Cristea, aleasă preşedinte al PSD Cluj-Napoca

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, a fost aleasă, joi, preşedinte al filialei municipale Cluj-Napoca a Partidului Social Democrat, transmite Agerpres.

11 sept. 2014, 17:44
Ministrul Aurelia Cristea, aleasă preşedinte al PSD Cluj-Napoca

Preşedinta organizaţiei de femei a PSD, Rovana Plumb, a fost şi ea prezentă la evenimentul organizat cu ocazia alegerilor. În discursul de susţinere a Aureliei Cristea, în cadrul Conferinţei Extraordinare a PSD Cluj-Napoca, aceasta a declarat că ministrul pentru Dialog Social ar fi şi un foarte bun candidat pentru Primăria Cluj-Napoca.

‘Mă bucur să fiu aici, alături de draga mea prietenă, Aurelia Cristea, şi aşa cum o susţineţi acum, o să mai vin în faţa dumneavoastră să o mai susţineţi şi în 2016, ca şi candidat la Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Aveţi încredere în dânsa, pentru că este un om care ştie să lucreze în echipă’, a spus Rovana Plumb.

Aurelia Cristea a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte a organizaţiei municipale a PSD. Începând din luna iulie, ea a ocupat funcţia de preşedinte interimar al aceleiaşi organizaţii, după ce fostul lider Mircea Jorj şi-a dat demisia invocând motive personale. Între ianuarie şi iulie 2014, PSD Cluj-Napoca a fost condusă de o echipă formată din trei vicepreşedinţi ai PSD Cluj: Aurelia Cristea, senatorul Alexandru Cordoş şi Valentin Cuibus, care este şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean.