Ministrul de Interne: „Am votat pentru nepoţica mea”

Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat duminică, după ce a votat la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, că a votat pentru o ţară normală, şi pentru nepoţica sa, pentru ca ea să trăiască într-o ţară normală.

24 nov. 2019, 05:08
Ministrul de Interne: „Am votat pentru nepoţica mea”
“Astăzi este bine să votăm pentru normalitate, pentru o ţară normală şi în special am votat pentru nepoţica mea şi pentru un viitor normal ca să trăiască într-o ţară normală”, a declarat Vela la ieşirea din secţia de votare. El a mai spus că a venit la ora 7 pentru a-şi exercita dreptul de vot pentru că reprezentanţii MAI sunt în dispozitiv. 
“Pentru că noi suntem în dispozitiv, Ministerul Afacerilor Interne este la datorie şi ne dorim din tot sufletul ca şi turul 2 să fie organizat la fel de bine ca şi turul întâi, să nu avem evenimente şi în acest sens o să avem foarte mult de lucru la minister, videoconferinţă, tot ceea ce ţine de o bună organizare, de o bună desfăşurare a procesului electoral”, a mai spus ministrul.
Vela a precizat că aproximativ 39.000 poliţişti, jandarmi şi reprezentanţi ai IGSU veghează la buna desfăşurare a procesului electoral.