Ministrul demis Stelian Ion aruncă bomba: Iohannis este adevăratul artizan al USL 2, ajută PSD să revină la putere!

Stelian Ion vine cu o reacție virulentă după ce Klaus Iohanni a transmis că Florin Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis.

22 sept. 2021, 13:57
Ministrul demis Stelian Ion aruncă bomba: Iohannis este adevăratul artizan al USL 2, ajută PSD să revină la putere!

Ministrul demis Stelian Ion aruncă bomba. Liderul USRPLUS spune că șeful statului este adevăratul artizan al USL.

Ministrul demis Stelian Ion aruncă bomba: Iohannis este adevăratul artizan al USL 2, ajută PSD să revină la putere!

”Președintele Iohannis este adevăratul artizan al USL2.0. Dacă mai era nevoie de vreo dovadă, avem astăzi încă o confirmare”, a scris miercuri pe Facebook Stelian Ion (USR PLUS), cu referire la mesajul prin care șeful statului a transmis că Florin Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis.

Lipsa sa de apetit pentru reforme reale, negarea cu obstinație a realității, lipsa dorinței de coagulare a forțelor de dreapta sunt mai evidente ca oricând. Klaus Iohannis ajută PSD să revină la putere și a reușit să creeze premisele refacerii unei mai vechi legături de iubire după care se pare că a tânjit atâta amar de vreme. Pentru Klaus Iohannis și „echipa câștigătoare” Constituția a rămas doar un amanunt incomod, iar parteneriatul cu PSD este preferabil celui cu USR PLUS. Cu noi nu pot face combinatiile useliste sulfuroase, cu noi nu pot face manevre de control asupra justiției pentru protecția baronilor galbeni și roșii certați cu legea. Cu useriștii nu te înțelegi, domnule, sunt câini, nu oameni!”, a mai scris Stelian Ion.

Stelian Ion este singurul lider USR PLUS care îl critică direct pe președintele Klaus Iohannis, în timp ce restul liderilor speră ca după congresele PNL și USR PLUS să mai existe o cale de împăcare între cele două părți.

”Lupta lui Iohannis cu pesedismul a fost de fațadă, se vede clar acum. Premierul de la Grivco este uselist pur sange și nu avem ce-i face. Ne-a înșelat pe toți cei care, în mod naiv, am avut o fărâmă de incredere și l-am votat, mulți dintre noi siliți de împrejurări. Am mai pierdut încă o șansă, am mai fost ținuti pe bară încă o tură de un președinte mediocru. Reformele reale vor mai aștepta până când politicieni precum cei cu apucături pesediste și useliste vor fi trimiși acasă. Dacă tot se duce sâmbătă la Congresul PNL, Klaus Iohannis ar trebui să-și asume și lansarea oficială a USL2.0: PNL împreună cu PSD, în aplauzele echipei câștigătoare”, a mai scris Stelian Ion.

Citește și: Preşedintele Iohannis va participa la Congresul PNL: „Îl încurajez pe Cîțu. Cine mai înţelege reacţiile lui Ludovic?”


loading...