Ministrul Educaţiei a înfiinţat o comisie pentru debirocratizarea activităţii profesorilor

Publicat: Vineri, 15 Noiembrie 2019 17:10 // Actualizat: Vineri, 15 Noiembrie 2019 17:10 // Sursa: romaniatv.net

Monica Anisie, ministrul Educaţiei, a anunţat vineri înfiinţarea unei comisii care va crea un proiect de debirocratizare a activităţii dascălilor. Munca profesorilor va fi astfel mai ”eficientă şi centrată pe elev”, spune ministrul.

Foto: facebook.com

”Dragi colegi educatori, învăţători, profesori,

Vă informez că am semnat ordinul prin care vreau ca munca dumneavoastră să fie eficientă şi centrată pe elev! O comisie alcătuită din persoane din toate mediile educaţionale va tăia hârtiile care vă îngreunează munca! Sunt alături de dumneavoastră, vă respect pentru tot ceea ce faceţi şi vă rog să îmi transmiteţi toate problemele care consideraţi că vă îngreunează munca! Începutul semestrului al II-lea este termenul limită pentru finalizarea consultării publice!”, a scris vineri, pe Facebook, ministrul Educaţiei.

Monica Anisie a afirmat că ”anul şcolar viitor (2020-2021) va fi ALTFEL”.

Şi Ministerul Educaţiei a anunţat pe Facebook că s-a dat start oficial în campania de ”tăiere a hârtiilor" care îngreunează munca profesorilor. 

”Ministrul Monica Cristina Anisie a semnat astăzi, 15 noiembrie, ordinul de constituire a comisiei care va elabora un proiect de debirocratizare a activităţii din învăţământul preuniversitar. Proiectul urmează a fi supus consultării publice la începutul lunii decembrie, punctul terminus al acestui proces fiind începutul semestrului al II-lea”, a anunţat Ministerul.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
debirocratizare ministerul educatiei Ministerul Educaţiei Monica Anisie
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7785
RON
09 Dec
noapte -2 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H