Cristian Ghinea: Voi candida la alegerile parlamentare într-o formulă pe care o decide sau nu o decide Dacian Cioloş

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, a declarat duminică, întrebat în legătură cu o eventuală candidatură la alegerile parlamentare, că acest lucru va fi într-o formulă pe care o va decide premierul Dacian Cioloş, dacă va fi cazul.

21 aug. 2016, 11:24
Cristian Ghinea: Voi candida la alegerile parlamentare într-o formulă pe care o decide sau nu o decide Dacian Cioloş

„Nu este decizia mea, este decizia premierului Dacian Cioloş (dacă va candida-n.r.). Suntem o echipă şi n-o să fac un pas de capul meu, singur. Voi candida într-o formulă pe care o decide sau nu o decide Dacian Cioloş”, a declarat Ghinea la Digi24.

El a mai spus că a discutat deja acest lucru cu premierul, însă nu poate să spună care a fost răspunsul lui acestuia sau când informaţiile vor fi publice, decizia fiind tot a lui Dacian Cioloş.

Ghinea a mai spus că şi-ar dori să existe o formulă prin care să poată continua ce a început în mandatul său la MFE, dar că va fi liniştit dacă nu se va întâmpla acest lucru.

„Eu sunt un om foarte obosit în acest moment, pe de altă parte fiind în această poziţie simţi că poţi să faci ceva bine, simţi că poţi să duci nişte panouri solare la bătrânii ăia care stau pe dealuri izolaţi şi atunci nu pot să neg că aş dori să existe o formulă de a continua. Pe de altă parte, dacă nu se întâmplă sunt foarte liniştit că mai am şi eu timp să mai citesc o carte”, a mai comentat ministrul, conform Mediafax. 

Citeşte şi: Cristian Ghinea: Am lansat ghiduri pentru fonduri europene în valoare de 7 miliarde de euro