Ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer, reacţie imediată după GAFA semnalată de presă

Ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer, şi-a schimbat declaraţiile de avere şi interese, publicate pe site-ul Guvernului, după ce, în documente, a scris că are domiciliul la Bruxelles. Palmer a corectat şi a precizat în noile declaraţii că este domiciliată în Bucureşti. 

29 dec. 2015, 06:42
Ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer, reacţie imediată după GAFA semnalată de presă

Ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer, şi-a modificat cele două declaraţii, imediat ce presa a semnalat gafa privind domiciliul la Bruxelles.

Astfel, în noile documente, Palmer scrie că are domiciliul în Bucureşti, sectorul 2. 

Presa a semnalat neregula privind domiciliul, în condiţiile în care, potrivit Constituţiei, este obligatoriu ca o persoană care ocupă o funcţie de demnitate publică să aibă domiciliul în România.

Reprezentanţii Guvernului au explicat că este o gafă a ministrului şi că nu se pune probleme unei numiri neconstituţionale pentru că Cristiana Paşca Palmer are în buletin domiciliul în România. La Bruxelles a locuit în ultima perioadă, unde a lucrat la Comisia Europeană.

CITEŞTE ŞI GAFĂ a ministrului Mediului: A scris în declaraţia de avere şi cea de interese că are domiciliul la Bruxelles