Ministrul Muncii ameninţă că nu mai foloseşte Poşta Română la distribuirea pensiilor, dacă poştaşii fac campanie electorală

Publicat: Marţi, 19 Noiembrie 2019 14:09 // Actualizat: Marţi, 19 Noiembrie 2019 14:09 // Sursa: romaniatv.net

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a avertizat că va înlocui Poşta Română ca distribuitor de pensii, în cazul în care se dovedeşte că poştaşii fac campanie electorală în beneficiul PSD.

Foto: Ghidul Aradean

"Problema mea este să opresc jocul, dacă există, al unor entităţi de interes naţional, în beneficiul PSD. Vom avea o discuţie cu Poşta Română. Vă reamintesc că Dragnea semna protocol de colaborare între PSD şi sindicaliştii din Poşta Română. O spun direct, în problema pensiilor, nu mă feresc să iau decizii în privinţa înlocuirii Poştei Române (cea care distribuie pensiile la poartă) dacă voi constata că, în loc să facă treabă, poştaşii s-au apucat de politică. Despre o singură zi întârziere dacă aud, o singură problemă - îmi va fi de ajuns!", a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Reacţia ministrului liberal al Muncii vine după ce preşedintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a declarat vineri că unii poştaşi din Vrancea, apropiaţi de primarii PSD, fac campanie electorală, spunând oamenilor că "nu vor mai fi bani de pensii dacă votează PNL".

Ministrul Muncii a menţionat din nou că pensiile vor fi plătite la timp.

"Că PSD răspândeşte, ca în toate campaniile electorale, tot felul de minciuni ca să bage spaima în alegători, nu mă surprinde. Anii '90, frica era aşa: votaţi cumva PNL sau PNŢ? Vin moşierii să vă ia pământurile! PSD de astăzi nu s-a schimbat deloc. Este PSD-ul care, de câte ori simte că pierde, împrăştie minciuni despre cum iau liberalii, capitaliştii pensioara oamenilor. Credeţi-mă, ştiţi cât le pasă lor de pensii? Zero! McBudăi şi LOVasilescu ar ajunge să se bucure dacă s-ar pune problema să nu vă luaţi pensiile şi salariile. Din calcule electorale. Sinistru partid, PSD! Chiar trebuie penalizat la alegeri. Pensiile se plătesc! Respectăm legea! O spun, încă o dată, foarte clar. (...) Fiecare la treaba lui. Să respectăm pensionarii. Avem destul loc să se facă politică. Nu pe spatele pensionarilor", a transmis Violeta Alexandru.

Corpul de control din cadrul Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR) verifică, în prezent, informaţiile vehiculate în presă referitorare la poştaşii din Vrancea.

"Conducerea Poştei Române îşi menţine poziţia de neutralitate politică şi în acest proces electoral, aşa cum a făcut cu fiecare ocazie. Corpul de Control al Directorului General verifică, la această oră, informaţiile vehiculate în presă cu privire la incidentul din judeţul Vrancea. A devenit o practică obişnuită ca, înainte de începerea procesului electoral, toţi angajaţii să fie instruiţi în maniera profesionalismului, fără vreo urmă de partizanat politic. Motiv pentru care, Mircea Tudosie, directorul general al Poştei Române, este hotărât să ia orice decizie legală de sancţionare a angajaţilor, în cazul nerespectării normelor impuse", a transmis Poşta Română într-un comunicat.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ministerul Muncii posta romana pensii Violeta Alexandru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 nov 16:53
Răspunde | Votează email 0 email
dimoiu
ANUNt!!!pentru internauti . Comentariile critice la adresa presedintelui si camarilei sale sint strict interzise .Semneaza c
19 nov 16:44
Răspunde | Votează email 0 email
NAE
Madam Violeta fa dovada si dupa aceia lanseaza tiribombe alarmiste Nu ajung aiurelile traznitului de CATA cu registrele paralele de ne-a trimis leul la circ?Mai bagi si matale spaima in pensionari , nu ajunge ce spune teroristul orbanica zi de zi,ceas de ceas in proportii de masa.{vorba lui Lenin mentorul fostului mare savant barna}?
1
EUR
4.8408
RON
10 Jul
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H