Ministrul Muncii, atacat de pensionari la conferinţa de presă. Scandal uriaş cu Violeta Alexandru VIDEO

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a mers duminică în sectorul 6, împreună cu Ciprian Ciucu, pentru a susține o conferință de presă în aer liber. Ea a fost întreruptă de un grup de pensionari, unul dintre aceștia dovedindu-se de-a dreptul agresiv.

05 iul. 2020, 08:52
Ministrul Muncii, atacat de pensionari la conferinţa de presă. Scandal uriaş cu Violeta Alexandru VIDEO

Pensionarul a început să huiduie și să țipe, cerând mărirea pensiilor și alocațiilor pentru copii. Un bărbat a vrut să-l îndepărteze, iar bărbatul a strigat: „Ia mâna de pe mine criminalule! Ia mâna că te omor!„. Apoi, el i s-a adresat foarte agresiv şi ministrului Violeta Alexandru, pe care a acuzat-o de minciuni şi a huiduit-o: „Mărește pensia!„, i-a strigat el, apropiindu-se ameninţător de ministru.

Citeşte şi PSD, reacţie dură la declaraţia Violetei Alexandru că Gabriela Firea nu va mai fi susţinută la alegerile pentru Primăria Capitalei

Nu așa se face administrație și politică trimițând pensionari amărâți ca să întrerupă o conferință de presă. O să merg să discut personal cu domnul„, a spus după incident Violeta Alexandru. Ulterior, aceasta a discutat cu bărbatul și i-a promis că îl va suna.

Părerea mea este că ceea ce s-a întâmplat astăzi aici e orchestrat de PSD. Au trecut la persoane vulnerabile pe care le aruncă în față, e grobian ce face PSD„, a mai spus Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru a spus că se așteaptă și la „alte manifestări de tip mafiot” în Sectorul 6, acolo unde a avut loc incidentul de duminică.