Ministrul Muncii, probleme de sănătate. Simona Bucura-Oprescu a ajuns de urgență la spital

Ministrul Muncii trece prin momente de cumpană. Simona Bucura-Oprescu a ajuns la spital după ce s-a lovit la spate, la un eveniment la care a participat.

01 mart. 2024, 16:15
Ministrul Muncii, probleme de sănătate. Simona Bucura-Oprescu a ajuns de urgență la spital

Ministrul Muncii trece prin momente de cumpană. Simona Bucura-Oprescu a ajuns la spital după ce s-a lovit la spate, la un eveniment la care a participat. Chiar și așa, ministrul a continuat sa muncească de acasă și a finalizat normele de aplicare pentru noua lege a pensiilor, adoptate de guvern în ultima ședință.

Citește și Costel Alexe, despre vizita președintelui Ciucă în Republica Moldova: Mesajul este unul cât se poate de clar, România a ajutat și va ajuta Republica Moldova, atât cât va fi nevoie

Ministrul Muncii a ajuns de urgență la spital după un eveniment la care a participat. Simona Bucura-Oprescu suferă de hernie de disc. Chiar și așa, ministrul a reușit să finalizeze normele de aplicare pentru legea pensiilor.

Nu este prima dată când ministrul Muncii se simte rău. Simona Bucura-Oprescu a mai avut crize de spate și în trecut, însă acestea nu au împiedicat-o să își ducă munca la bun sfârșit.

Citește și Bugetul Capitalei, respins de Consiliul General. PNL Bucureşti a votat împotriva bugetului propus de Nicuşor Dan: O farsă a alocărilor nejustificate, simţite şi trăite în fiecare zi de către bucureşteni. Să vină cu un proiect realist, fără pomeni electorale