Ministrul Muncii: Toate PENSIILE CRESC cu 5% de la 1 ianuarie 2015

Publicat: Joi, 11 Septembrie 2014 16:03 // Actualizat: Joi, 11 Septembrie 2014 16:57 // Sursa: romaniatv.net

Anunţ oficial de la Guvern: toate pensiile vor fi majorate de la 1 ianuarie 2015. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anunţat, joi, că pensiile vor fi indexate cu rata inflaţiei, astfel încât vor creşte de anul viitor cu 5%.

"Vreau să mai transmit un mesaj de aici, de la Cluj, către cei care au muncit şi au trudit o viaţă, către pensionari, că vom continua cu măsurile reparatorii, dar, în special cu respectarea legislaţiei, în aşa fel încât de la 1 ianuarie 2015 pensia să fie majorată, conform legii, cu 5%", a anunţat Rovana Plumb.

CITEŞTE ŞI Ministerul Muncii: Circa 1,178 pensionari la un salariat, la finele lunii aprilie 2014

Ministrul Muncii a precizat că se ia în calcul şi majorarea pensiilor mici.

"De asemenea, vom lua în calcul si majorarea pensiilor mici începând cu anul 2015. Aum lucrăm cu Ministerul de Finanţe", a spus Rovana Plumb.

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, s-a aflat joi la Cluj, unde a avut întâlniri cu reprezentanţii asociaţiilor de pensionari, ai sindicatelor şi cu directorii serviciilor publice deconcentrate.

CITEŞTE ŞI 20.000 de mame şi 50.000 de pensionari vor beneficia de amnistia fiscală

 
loading...
11 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cresc pensiile crestere pensii indexare pensii pensii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 oct 19:51
Răspunde | Votează email 0 email
Tabarac Mihai
Doamna ministru: Va rog sa analizati perioada de 35 de ani care se aplica la formula de calcul care face mari diferente intre pensionarii iesiti pâna in 2001 si cei de acum.Corect este ca la toti pensionarii sa se aplice 30 de ani si nu gradual s-au acum la 35 de ani ca nu-i corect ca cel care are stadiul max. de cotiz. de 35 sa beneficieze de o pensie mai mica decât a celor iesiti pâna in 2001 care s-a impartit la 30 ani.Aceasta formula de trecere graduala de la 30 la 35 ani era valabila si daca raportul dintre castiguri ramânea constant pe toata perioada de trecere.Inainte de 1990 raportul ditre sal min. si max. era de aprox.7 la 1,iar acum de aprox.70 la 1 si deaceea s-au creeat diferente mari intre pensiile cu stagiul complet de cotizare.Va rog din suflet sa tineti cont de asta si se poate rectifica aceste diferente in cadrul aceluiasi fond si tot e ste o rezolvare.Dati raspuns varog daca am dreptate si va multumesc anticipat Tabarac Mihai.
28 oct 23:36
Răspunde | Votează email 0 email
Georgeta
Doamne ajuta maica! Oamenii de aici nu intelege nimic si sunt rai!! PONTA PRESEDINTE!!
12 sep 12:51
Răspunde | Votează email 0 email
nicu
Daca vreti sa obtineti un venit suplimentar lucrand online cateva ore pe zi, trimiteti textul “info” la adresa de email: [email protected]
12 sep 10:20
Răspunde | Votează email 1 email
www.pensiata.ro
Esti pensionar si nu sti daca pensia ta a fost calculata corect ? Te apropii de vremea pensionarii si nu cunosti valoarrea pensiei tale ? Doresti sa continui activitatea dupa pensionare si nu sti daca poti primi pensia si salariul in acelasi timp ?
Pentru toate acestea si multe altele a la dispozitie cel mai mare portal de pensii publice din Romania : www.pensiata.ro
12 sep 01:16
Răspunde | Votează email 1 email
Pensionarii
Pana la alegeri pensionarii sunt principala tinta a lui Ponta. Pe ei incearca sa-i pacaleasca ca sa se aleaga presedinte. Bineinteles ca dupa aceea nu mai da 2 bani pe ei!
11 sep 20:35
Răspunde | Votează email -1 email
ionisus
Uraaaaaaaaaaaaaa! Ne spuneti si cu cat au crescut preturile si cat mai cresc pana atunci? Acum un an rosiile, ca sa dau doar un exemplu, erau 1,5-2 lei kg, acum sunt 5-6 lei, adica de 3-4 ori mai mult.Ne spuneti si noua cum calculati rata inflatiei?! Ca mie imi iese altceva!
11 sep 20:01
Răspunde | Votează email 3 email
Mariana
Dumneaei a promis si marirea indemnizatiilor de handicap din 1 octombrie,dar a ramas o promisiune.Nu e nici o diferenta intre astia si cei dinainte,care nu le-au marit din 2008.Rusine sa va fie.
11 sep 19:11
Răspunde | Votează email 0 email
Acest job ti se poate potrivi! Incearca si lucreaza ca operator online aici! Oferim posibilitatea reala si sigura de a castiga 300 de dolari lunar, cu o munca extrem de interesanta, 3 ore pe zi, pentru cei doritori sa produca o schimbare in situatia lor financiara! Cere cu incredere detalii cu textul “Info” la e-mail: [email protected]
11 sep 16:32
...joi, că pensiile vor fi indexate cu rata inflaţiei, astfel încât vor creşte de anul viitor cu 5%. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
11 sep 16:25
...Plumb, a anunţat, joi, că pensiile vor fi indexate cu rata inflaţiei, astfel încât vor creşte de anul viitor cu 5%. Citește mai departe…. Citeste toata stirea Ministrul Muncii: Toate PENSIILE CRESC cu 5% de la 1 ianuarie 2015 la ...
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.7787
RON
10 Dec
noapte 1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H