Ministrul Răzvan Cuc face economii pe final de mandat. 35 de posturi de director din Compania de Autostrăzi, desfiinţate

35 de posturi de director din Compania de Autostrăzi au fost desfiinţate, a anunţat Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, el estimând că vor fi realizate anual economii considerabile.

13 oct. 2019, 10:01
Ministrul Răzvan Cuc face economii pe final de mandat. 35 de posturi de director din Compania de Autostrăzi, desfiinţate

Ministrul Răzvan Cuc  a precizat că a avut loc restructurarea la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), iar o parte din „monştrii sacri din infrastructură” şi-au pierdut funcţiile, scrie news.ro.

Citeşte şi Ministrul Transporturilor: Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva este supus unei expertize comandate de CNAIR

„35 de posturi de directori au fost şterse din organigrama Comnpaniei de autostrăzzi”, a precizat ministrul.

Economia anuală la fondul de salarii va fi considerabilă, bani care vor putea merge în zona investiţiilor, a întreţinerii drumurilor.

„Am eliminat probabil unul din lucrurile pe care următorul ministru avea să le blameze. Primeşte o Companie de autostrăzi la cheie, cu oameni tineri, cu oameni noi şi cu o economie considerabiăă la fondul de salarii”, a conchis ministrul Transporturilor Răzvan Cuc.