Ministrul Transporturilor, implicat într-un accident rutier. Răzvan Cuc a fost dus la Spitalul Floreasca pentru investigaţii VIDEO

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca pentru investigaţii după ce a fost implicat într-un accident rutier în Bucureşti. Din primele informații primite de la poliţie, şoferul care conducea maşina ministrului a efectuat o depăşire neregulamentară pe linia continuă. S-a izbit puternic de un alt autovehicul care vira la stânga. Impactul a fost puternic, iar alte 4 maşini staţionate au fost lovite. Potrivit România TV, Răzvan Cuc are o fractură la mână.

15 iul. 2019, 07:37

Şase maşini au fost implicate luni dimineaţă, în jurul orei 10.00, într-un accident rutier în apropierea Ministerului transporturilor, pe Strada Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi. Într-una dintre maşinile aflate în mişcare implicate în accident se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. 

„În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă, bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager intr-unul dintre autoturisme. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Conducătorii auto au fost testaţi, rezultatul fiind 0”, precizează Poliţia Rutieră.

În urma accidentului, ministrul Răzvan Cuc a acuzat dureri la spate şi la mâna stângă şi a fost transportat la Spitalul Floreasca pentru investigaţii medicale.

„În faţă în dreapta eram. Eu m-am urcat în maşină, trebuia să ajung la o întâlnire, nu mă grăbeam. M-am trezit practic când s-a produs lovitura, purtam centura care a atenuat mult impactul. Primul diagnostic a fost de fractură la mână. Mi-au sugerat să-mi pun acest gips cu care voi sta trei săptămâni, dar asta nu mă împiedică ca în următoarele zile să mă duc pe şantiere în inspecţie, pentru că activitatea trebuie să o continui. Nimeni n-a păţit nimic, toată lumea e în regulă şi şoferul meu şi celălalt şofer”, a declarat ministrul Răzvan Cuc, la plecarea de la Spitalul Floreasca.