Ministrul Sănătăţii, despre operaţia lui Ponta: Avem medici foarte buni în România care pot face procedura

Publicat: Joi, 11 Iunie 2015 21:47 // Actualizat: Joi, 11 Iunie 2015 21:52 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Victor Ponta a suferit o accidentare la genunchi, în timpul unui meci de baschet, iar medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală. Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat, joi, la România TV, că primul ministru este în stare bună, dar că nu ştie dacă acesta va alege să facă operaţia în România sau la o clinică din străinătate.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a explicat că premierul Victor Ponta s-a dus, joi, la un control la genunchi, la Spitalul Militar Central din Bucureşti, deoarece aşa cere protocolul reglementat de Consiliul Suprem de Apărare a Ţării.

"Ştiu că premierul este într-o stare bună şi stabilă. Partea de stabilire a operaţiei şi a modalităţilor respective se stabilesc între medic şi pacient şi aşa este şi normal să fie. Confidenţialitatea acestei proceduri rămâne tot la latitudinea medicului şi a pacientului", a declarat ministrul Sănătăţii.

Întrebat dacă premierul va face operaţia la genunchi în România sau în străinătate, Nicolae Bănicioiu a mărturisit că nu ştie, dar a dat asigurări că medicii din ţara noastră sunt foarte buni. "Pot să vă asigur că şi în România avem medici foarte buni care pot face această procedură. Avem şi echipamentele necesare, la fel de bune ca şi în străinătate. Din punctul meu de vedere este o procedură care se poate face foarte uşor în România. Nu este o intervenţie complicată", a mai spus ministrul Bănicioiu.

Premierul Victor Ponta a fost, joi, la un control la Spitalul Militar Central din Capitală, în condiţiile în care de aproximativ două săptămâni are probleme la genunchiul stâng. Oficialul a făcut o investigaţie RMN, în urma căreia s-a stabilit că are un ligament rupt şi îi sunt afectate meniscul şi cartilagiul.

CITEŞTE ŞI: Premierul Victor Ponta are probleme de sănătate

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 iun 23:40
...a suferit o accidentare la genunchi, în timpul unui meci de baschet, iar medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală. Citește mai departe…

...
11 iun 22:07
Votează email 0 email
...timpul unui meci de baschet, iar medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8741
RON
28 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H