Ministrul Sănătăţii a vaccinat un tânăr de 19 ani: „Câţi ani ai? Eşti încă la liceu?” VIDEO

Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, participa la campania de vaccinare in judetul Bihor, unde, sambata, 8 mai, administreaza serul anti-COVID in cabinetul unui medic de familie din Osorhei.

08 mai 2021, 12:09
Ministrul Sănătăţii a vaccinat un tânăr de 19 ani: „Câţi ani ai? Eşti încă la liceu?” VIDEO

Printre persoanele vaccinate de ministrul Sănătăţii Ioana Mihăilă se afla şi un tînăr de 19 ani.

Ioana Mihaila vaccineaza, sambata dimineata, la cabinetul medicului de familie din localitatea bihoreana Osorhei, scrie Ziare.com.

Unul dintre pacientii carora le-a administrat serul ministrul Sanatatii este un tanar de 19 ani. Ioana Mihaila a schimbat cateva cuvinte cu acesta, inainte de imunizare, intrebandu-l, printre altele, daca are emotii legate de vaccinare.

La final, ministrul si tanarul si-au multumit reciproc, iar tanarul a primit adeverinta de vaccinare si o insigna cu mesajul „M-am vaccinat”.

Tot in cursul zilei de sambata, Ioana Mihaila are programata si o vizita la centrul de vaccinare drive-thru deschis in parcarea unui centru comercial din Oradea.

Ministrul Sănătăţii: Restricţiile vor fi ridicate treptat, pe măsură ce evoluţia pandemiei şi rata de vaccinare ne vor permite

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat, vineri, la Timişoara, că revenirea la normalitate se va face treptat, iar restricţiile vor fi ridicate pe măsură ce evoluţia pandemiei şi rata de vaccinare vor permite acest lucru.

„Tot timpul trebuie să vedem lucrurile aşa cum sunt. Această revenire la normal este de fapt un început de a reveni la viaţa de dinaintea pandemiei. Nu se va putea face dintr-odată, ci va trebui făcută în paralel cu vaccinarea şi cu continuarea măsurilor de prevenţie. Restricţiile vor fi ridicate treptat, pe măsură ce evoluţia pandemiei şi rata de vaccinare ne vor permite să facem acest lucru”, a spus ministrul Sănătăţii.

Ministrul a explicat că deschiderea zonelor ”albe” în spitale (pentru pacienţii non-COVID) este posibilă, în luna martie fiind publicat Ordinul privitor la împărţirea fluxurilor în spitalele COVID care au devenit mixte.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, participă la campania de vaccinare

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, participă la campania de vaccinare. Live de la cabinetul medicului de familie din Oșorhei

Posted by Ministerul Sănătăţii – România on Friday, May 7, 2021

Citeşte şi: Vlad Voiculescu: Doar 5 din 33 de candidați au promovat examenul pentru Casele de Asigurări de Sănătate