Ministrul Sănătăţii, Florin Bodog: Nu mi-a cerut nimeni demisia, nu îmi e teamă că acest guvern ar putea pica

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat pentru Mediafax că nu i s-a cerut demisia şi a precizat că nu se teme că guvernul Grindeanu ar putea pica.

13 iun. 2017, 08:45
Ministrul Sănătăţii, Florin Bodog: Nu mi-a cerut nimeni demisia, nu îmi e teamă că acest guvern ar putea pica

„Nu mi-a cerut nimeni demisia, nu îmi este teamă că acest guvern ar putea pica”, a spus Florian Bodog.

Şi ministrul Afacerilor Interne este optimist în ceea ce priveşte evaluarea făcută de partid. Carmen Dan, al cărui nume a fost vehiculat în spaţiul public ca posibil înlocuitor al lui Sorin Grindeanu, a declarat că nu i s-a propus să fie premier, fără a preciza dacă ar accepta postul.

Precizările vin în contextul informaţiilor referitoare la întâlnirea pe care liderul PSD Liviu Dragnea ar fi avut-o luni seara, la sediul PSD din Băneasa, cu premierul Sorin Grindeanu, după ce acesta s-a întors în ţară din Croaţia. Surse politice au declarat pentru Mediafax că Dragnea i-a cerut lui Grindeanu să demisioneze, invocând întârzierile legate de Fondul Suveran de Dezoltare şi Investiţii.

Premierul ar fi respins cererea lui Dragnea de a pleca din fruntea Guvernului, au mai relatat sursele citate.

Dragnea a convocat pentru miercuri CExN al PSD, unde se vor lua o serie de decizii ca urmare a finalizării Raportului de evaluare a activităţii Guvernului.

Surse politice au arătat că Dragnea ia în calcul schimbarea întregului Cabinet Grindeanu, prin retragerea sprijinului politic de către CExN.