Ministrul Sănătăţii transmite condoleanţe familiei prof. dr. Dan Dermengiu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a deplâns vineri moartea directorului Institutului Național de Medicină Legală "Mina Minovici", prof. dr. Dan Dermengiu.

08 iul. 2016, 12:42
Ministrul Sănătăţii transmite condoleanţe familiei prof. dr. Dan Dermengiu

Ministrul Sănătății a aflat cu tristețe de trecerea în neființă a prof. dr. Dan Dermengiu, director al Institutului Național de Medicină Legală, specialist de prestigiu în domeniul său de activitate. (…) Ne exprimăm profundul regret pentru această pierdere din lumea medicală românească. Sincere condoleanțe familiei îndoliate„, a transmis Ministerul Sănătății printr-un comunicat de presă.

Prof. dr. Dan Dermengiu a murit în noaptea de joi spre vineri la Spitalul Fundeni din Capitală.

Dan Dermengiu a ocupat, printre altele, funcțiile de președinte al Comisiei de medicină legală a Ministerului Sănătății, președinte al Comisiei de Control și Avizare a Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, șef al Catedrei de Medicină Legală — Universitatea de Medicină „Carol Davila”, președinte al Societății de Medicină Legală din România. Totodată a fost membru al Academiei de Științe Medicale din România și expert în cadrul Consiliului Europei.

Citeşte şi Dan Dermengiu A MURIT. Directorul INML „Mina Minovici” avea CANCER