Ministrul Transporturilor i-a convocat pe directorii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, i-a convocat luni la minister pe directorii din cadrul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei, inclusiv pe noul director general, Dan Baciu.

12 feb. 2018, 16:47
Ministrul Transporturilor i-a convocat pe directorii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti

„Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, i-a convocat astăzi la minister pe directorii din cadrul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB). La întâlnire a participat şi noul director general, Dan Baciu”, se arată în comunicat.

Şova le-a cerut directorilor situaţia la zi a activităţii şi să facă propuneri pentru îmbunătăţirea acesteia în perioada imediat următoare.

„Ministrul Transporturilor a subliniat importanţa rezolvării situaţiei privind serviciile de curăţenie şi de pază. Lucian Şova a solicitat soluţii concrete până când va fi atribuit contractul de servicii de curăţenie pentru Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti”, se arată în comunicat.

La finalul lunii ianuarie, CNAB a organizat o nouă licitaţie pentru asigurarea curăţeniei în aeroportul Henri Coandă, în condiţiile în care contractul cu Romprest a expirat în 31 ianuarie.

Totodată, Şova a cerut luni ca prioritatea noii conduceri să fie investiţiile în infrastructura aeroportuară.

Dan Baciu, fost director financiar în cadrul CNAB, a fost numit luni în funcţia de director general. Fostul director general, Bogdan Mîndrescu, a demisionat joi, după publicarea raportului Corpului de control al premierului care a anunţat o serie de nereguli în ultimi ani.

Corpul de control al premierului a descoperit o serie de nereguli la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei, printre care lipsa investiţiilor, falsuri în înscrisuri şi remunerări ilegale, potrivit documentelor publicate de site-ul aviation-headlines.ro.

Citeşte şi Director general nou la Aeroporturi Bucureşti: Va avea un mandat de patru luni