Minodora, cu ochii în lacrimi. Drama prin care a trecut recent: „I-a mai dat 24 de ore de trăit după operație”

Minodora, cu ochii în lacrimi. Artista a trecut prin cele mai urâte clipe din viaţa ei în perioada Sărbătorilor Pascale, când mama ei a fost internată în spital şi operată de urgenţă. Imediat după intervenţie, medicii i-au mai dat 24 de ore de viaţă.

17 mai 2022, 23:42
Minodora, cu ochii în lacrimi. Drama prin care a trecut recent: „I-a mai dat 24 de ore de trăit după operație”
Artista a trecut prin cele mai urâte clipe din viaţa ei

Minodora, cu ochii în lacrimi. Invitată în emisiune ”La Măruță”, artista a povestit momentele groaznice prin care a trecut, atunci când mama sa a fost la un pas de moarte.

A fost cea mai urâtă perioadă din tot ce am trăit până acum. Văd viața altfel, nu o mai văd la fel de frumoasă, mi s-a cam dus elanul. Nu mai pun preț pe avere, pe bani, să las copilului nu știu ce. Vreau să mă bucur de băiat și de soț. Prețuiesc mai mult viața. 

O lună și jumătate nu am văzut oameni, treceau prin fața ochilor și nu sesizam. Aproape că nu mi-am văzut nici soțul și nici băiatul. Nu mai vedeam altceva. Am fost într-o stare de tristețe”, a afirmat Minodora.

Citeşte şi: Minodora a rupt tăcerea despre relaţia cu Cătălin Arabu. De ce s-a încheiat: „Am aflat că m-a înşelat”

Minodora, cu ochii în lacrimi

Mica, așa cum îi spune artista mamei sale, a făcut o semi pareză pe partea stângă, apoi a acuzat dureri de stomac. Tatăl acesteia a chemat ambulanța și femeia a fost transportată la cel mai apropiat spital. „Am stabilit să o ducem la urgență la Timișoara. A intrat pe loc în operație. A făcut infarct la stomac. Este vorba de un cheag mai mare de sânge care se oprește undeva la un organ. Medicii ne-au spus că am venit un pic târziu.  Domnul doctor a stat în operație cu Mica în jur de șase ore. A ieșit din operație, ne-a spus că este susținută de aparate și că doar Dumnezeu va ști dacă mai are zile.

Cred că aș fi fost un stare să-mi fac un cort să dorm în fața spitalului. Am fost aproape să o pierdem. Este o foarte mare minune, pentru tot spitalul de acolo, că trăiește. Doamna doctor anestezist i-a mai dat 24 de ore de trăit după operație.

Mica s-a făcut bine datorită faptului că între mine, Oana și ea este o iubire foarte mare. Legătura care este între noi, este până la Dumnezeu. Noi am implorat-o să se facă bine. Este puterea noastră, sprijinul nostru. Este omul pe care-l sun de fiecare dată când ies dintr-o emisiune și o întreb cum a fost”, a povestit Minodora, cu lacrimi în ochi.