Minodora, pusă la zid după moartea lui Naomy. Antonella Lerca Duda: „Deci nu mai pot cu așa ceva”

Minodora, pusă la zid după moartea lui Naomy. Cântăreața a murit în cursul zilei de vineri, 19 aprilie. Pe 25 aprilie urma să împlinească 47 de ani. Ea era internată, în comă, într-un spital din Germania, de mai multe zile. Anunțul trist a fost făcut de una dintre prietenele artistei.
Alina Costache
21 apr. 2024, 13:54
Minodora, pusă la zid după moartea lui Naomy. Antonella Lerca Duda:
Minodora, pusă la zid după moartea lui Naomy

Minodora, pusă la zid după moartea lui Naomy. Naomy, pe numele său real Florin Moldovan – a ținut prima pagină a ziarelor, în urmă cu mai mulți ani. A încercat să câștige mai multe concursuri de talente și a fost implicată în mai multe scandaluri mondene.

Citește și: Cum a reușit Minodora să slăbească 30 de kilograme. Ce mănâncă acum artista: „De la ora asta nu mai pun nimic în stomac”

Minodora, pusă la zid după moartea lui Naomy

Minodora a transmis un mesaj după moartea lui Naomy, în care își exprimă regretul față trecerea ei în neființă, însă a pusă pusă la zid de Antonella Lerca Duda.

DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA! Naomi o stiti voi… Pentru mine a fost prietenul meu, Florin Moldovan!! Eu si familia mea, am tinut mult la el (ea)!

Ne cunosteam de copii din festivalurile de muzica usoara la care participam, in speranta de a reusi sa ne lansam…am ras si am plans impreuna…eu am reusit… el (ea) din pacate nu…

Un singur lucru vreau sa spun subliniat: A AVUT O VOCE BUNA, FRUMOASA, A CANTATAT BINE SI PE BUNE!!! Ca a vrut sa fie femeie, nu a fost ceva care m-a privit pe mine! Fiecare face ce simte, cum simte!! Nu sunt in masura sa judec!!

„Mama Rodica” asa cum ii spuneai tu, draga Naomi (Florin) nu mai este din pacate insa eu, Ticu si Oana sora mea ne rugam pentru linistea sufletului tau, care a fost unul realmente chinuit!

Sa te odihnesti in pace si sa canti frumos pentru ingeri pentru ca aici nu ai avut pentru cine… nu ai fost apreciat (a) … din pacate… Offf , cum este viata uneori… nu? TRIST…!”, a scris Minodora pe Facebook.

Deci eu nu mai pot cu așa ceva!!!!! Doamna Minodora, daca aveți puțin respect fata de ea, va rog sa folosiți prenumele corecte, la feminin, măcar in moarte sa aibă demnitatea, ca toată viața a fost călcată in picioare de presa…

În memoria unui suflet puternic și plin de curaj, Naomy rămâne o lumină strălucitoare în istoria comunității LGBT din România. Ea a fost mai mult decât o femeie trans de etnie romă și sex workeriță; a fost o luptătoare pentru drepturi, o prezență inspirațională și o voce puternică pentru cei marginalizați.

Cu un spirit neînfricat, Naomy a sfidat stereotipurile și a deschis calea pentru cei care îi urmau. Prin activismul său și curajul de a fi autentică, a strălucit într-o societate în care diversitatea era adesea respinsă sau ignorată. (totusi vorbim de anii 90)Chiar și în fața dificultăților și discriminării, Naomy a continuat să lupte pentru egalitate și acceptare.

Cu fiecare pas pe care îl făcea, ea a deschis inimi și minți, semănând semințele schimbării și încurajând compasiunea și înțelegerea. (deși adesea onisnutlau la tv și își băteau joc de ea).

Astăzi, ne amintim cu respect și admirație de contribuția ei remarcabilă la mișcarea pentru drepturile LGBT din România. Cu toții suntem datori să continuăm munca începută de Naomy, să onorăm moștenirea ei și să ne străduim să construim o lume în care fiecare persoană să fie tratată cu demnitate și respect, indiferent de identitatea lor de gen sau etnie. Odihnește-te în pace, Naomy, iar lupta ta va rămâne mereu vie în inimile noastre”, a scris Antonella Lerca Duda.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!