MINUNE DE CRĂCIUN LA TIMIŞOARA. Familie salvată de căţel după ce bradul de Crăciun a luat foc în sufragerie

Panică mare pentru o familie din Timișoara, în noaptea de ajun. Oamenii s-au trezit în plină noapte că bradul din sufragerie a fost cuprins de flăcări. Alarma a fost dată de cățelul familiei care a lătrat până și-a trezit stăpânii.

26 dec. 2018, 10:14
MINUNE DE CRĂCIUN LA TIMIŞOARA. Familie salvată de căţel după ce bradul de Crăciun a luat foc în sufragerie

Incendiul a izbucnit în sufrageria unui apartament de pe strada Petru Olariu din Timișoara, în noaptea din 24 spre 25 decembrie, scrie tion.ro.

Citeşte şi Sărbători de iarnă îndoliate în Capitală: O fetiţă de 7 ani şi o femeie de 82 de ani au murit într-un incendiu

Membrii familiei dormeau în momentul în care bradul de Crăciun a fost cuprins de flăcări. Cățelul familiei a simțit însă pericolul și a dat însă alarma. Proprietarii treziți din somn au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul pompierilor militari.

Cei de la ISU Banat au trimis la fața locului o autospecială de lucru cu apă și spumă și șase subofițeri. La sosirea salvatorilor flăcările s-au extins de la brad la covorul din încăpere dar și la o perdea. Incendiul se manifesta cu degajări de fum, însă a fost lichidat până să cuprindă întreg apartamentul.

Cei de la ISU Banat povestesc că, cel mai probabil, totul a fost provocat de o defecțiune a instalației de lumini montată pe brad.


loading...
Partenerii noștri