MINUNE. După 66 de zile de comă, Mihai Constantinescu s-a făcut bine. Anunţul făcut astăzi, duminică, 21 iulie 2019

Au trecut 66 de zile de când Mihai Constantinescu se află în comă, la spitalul Floreasca, iar fiecare informație transmisă din jurul lui este așteptată cu emoție și speranță de toți cei care, de-a lungul timpului, l-au ascultat și apreciat.

21 iul. 2019, 10:26
MINUNE. După 66 de zile de comă, Mihai Constantinescu s-a făcut bine. Anunţul făcut astăzi, duminică, 21 iulie 2019

Invitată în emisiunea „Se întâmplă în România” de la Antena 3, medicul Monica Pop a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, scrie cancan.ro.

Față de săptămâna trecută, mie mi s-a părut o ușoară ameliorare, arăta bine, așa cum arăta el de obicei. Este mai slab decât înainte, însă este extrem de bine îngrijit. Am văzut lista de tratament. Este absolut perfect ce i se face. Medicii au grijă nu numai de el, ci și de toți cei care se află acolo. M-am bucurat că e un pic mai bine și eu tot sper să fie mai bine”, a declarat medicul Monica Pop.

Citeşte şi Anunţ dureros despre Mihai Constantinescu. Ultima fotografie cu artistul FOTO

„Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12”

Surse apropiate familiei au relatat o discuție care s-ar fi purtat pe holurile spitalului, după ce Simona Secrier a ieșit din rezerva soțului ei. Se pare că Mihai Constantinescu a putut fi văzut de către un alt pacient, care a venit la spital pentru un simplu consult. Acesta ar fi avut o scurtă conversație cu Simona Secrier, cu care s-a întâlnit întâmplător pe hol și pe care a încurajat-o. Bărbatul i-a spus acesteia că i-a auzit pe medici vorbind despre starea de sănătate a artistului și se pare că aceasta s-ar îmbunătăți. Simona ar fi confirmat spusele bărbatului și i-ar fi mulțumit totodată pentru cuvintele frumoase.

Și prietenii sunt alături de celebrul artist. „Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău. Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a declarat Adrian Daminescu în cadrul unui interviu oferit la TV.