MINUNE la mormântul părintelui Iustin. Iată ce au descoperit călugării FOTO

Călugării de la Mănăstirea Petru Vodă din judeţul Neamţ, unde este înmormântat părintele Iustin Pârvu, susţin că monahul le-a transmis un semn zilele trecute.

30 ian. 2015, 18:15

Locul de veci al părintelui Iustin Pârvu a fost acoperit în perioada iernii cu sticlă, pentru a proteja florile, însă călugării spun că, în ultima vreme, aici s-au întâmplat câteva lucruri neobişnuite. Aceştia au povestit pe site-ul mănăstirii că pe geamul de deasupra mormântului, dacă temperatura urcă peste 0 grade, doar în dreptul capului părintelui nu e condens, iar geamul este curat. În timpul nopţii însă, sau atunci când temperatura scade sub 0 grade, condensul îngheaţă în forma trupului, iar în dreptul feţei îngheţul are un aspect distinct.

„Am amânat mai multe zile relatarea fenomenului pentru a fi siguri că ceea ce vedem nu e o întâmplare, o părere”, susţin prelaţii, care cred că acesta este un semn de la părintele Iustin.

Părintele Iustin Pârvu, mort în vara anului 2013, este considerat unul dintre cei mai mari duhovnici ai ortodoxiei româneşti. Monahul a fost şi întemeietor al mănăstirii din localitatea sa natală, Petru Vodă, judeţul Neamţ, unde a fost şi înmormântat.

Citeşte şi Profeţie CUTREMURĂTOARE a Părintelui Iustin Pârvu: „Popor român, până nu e prea târziu…”