Minune pentru Mihăiţă Neşu. Intră într-un program select de recuperare din SUA

Fostul fotbalist Mihăiţă Neşu, ajuns într-un scaun cu rotile ca urmare a unei paralizii suferite în timpul unei accidentări la un antrenament, a ascultat de sfatul lui Gigi Becali şi a petrecut o perioadă pe Muntele Athos. Rugăciunile lui Neşu, spuse în acel loc sfânt, se pare că au devenit realitate, iar o minune e pe cale să se petreacă.

19 dec. 2015, 11:43
Minune pentru Mihăiţă Neşu. Intră într-un program select de recuperare din SUA

Mult timp după accidentarea cumplită petrecută pe terenul de antrenament, Mihăiţă Neşu s-a tratat la cei mari specialişti din Statele Unite ale Americii. Iar progresele făcute de Mihăiţă Neşu ca urmare a recuperării fizice făcute peste Ocean au fost destul de mari, dar nu suficiente pentru ca fostul fotbalist să se considere, din nou, un om întreg. Cu toate acestea, el nu și-a pierdut optimismul și, în ciuda tuturor problemelor în plan personal pe care le-a întâmpinat în ultimii ani, el a continuat să spere.

Gigi Becali, dezvăluire ULUITOARE despre Mihai Neşu: „Este un alt om!”

Iar după ce a fost, la sfatul lui Gigi Becali, la muntele Athos și s-a rugat pentru o minune, iată că aceasta s-a produs. Astfel, de curând, specialiştii americani vor să-l includă pe Mihăiţă Neşu într-un program de recuperare performant cu şanse mari şanse de reuşită, tratament experimental cu foarte mari șanse de reușită. „Mihăiţă este un om foarte credincios. Sperăm cu toţii ca Dumnezeu să-l ajute să-şi revină. În America, are o astfel de şansă”, a precizat o sursă Spynews.ro care a dorit să-şi păstreze anonimatul.