Gabriel Cotabiţă s-ar fi ridicat pe marginea patului

Minunea pe care o aștepta o țară întreagă s-ar fi produs, într-un final. Mai exact, la mai bine de trei săptămâni de când zace, inert, pe patul de spital, Gabriel Cotabiță s-ar fi ridicat pe marginea patului.

03 iun. 2015, 14:15
Gabriel Cotabiţă s-ar fi ridicat pe marginea patului

Internat în urmă cu aproximativ o lună, după ce a fost găsit inconștient într-o sală de fitness, Gabriel Cotabiță i-a uimit miercuri pe medici. Potrivit libertatea.ro, surse medicale din interiorul Spitalului de Urgență „Floreasca” spun că după ce a fost deconectat de la aparate, pentru a fi testat dacă poate respira singur, Gabi Cotabiță s-ar fi ridicat pe marginea patului și a băut câteva guri de ceai.

CITEŞTE ŞI Gabriel Cotabiţă, stare gravă. Medicii au speranţe mici: Dacă va supravieţui, va fi cu totul alt om

Pe de altă parte, medicii spun că ultimele informaţii apărute în presă nu sunt reale.

„S-au scris numai aberatii. Nu vorbeste, nu se misca, nu se ridica din pat. A deschis ochii, este adevarat, dar pentru cateva secunde. Atat! Vestea buna e ca reactioneaza la stimuli, adica simte cand este atins. Aude, clipeste, dar nici gand sa se ridice din pat. Orice medic din lume va poate spune ca acest lucru este imposibil. Dupa patru saptamani de coma, muschii sunt atrofiati. In plus, pentru ca a suferit leziuni la nivelul creierului, nici un cadru medical nu i-ar permite sa se ridice din pat. Nu mananca singur si nici nu bea. I se fac in continuare teste. Ameliorarea este evidenta, insa asta nu inseamna ca si-a revenit. Mai e mult pana atunci. Nu se stie sigur cu ce sechele va ramane. Nu este clar daca va mai putea sa mearga, sa vorbeasca”, au declarat cadre medicale de la spitalul Floreasca, pentru CANCAN.ro.

În plus, în prezent, monitorizările cardiace și cerebrale indică parametri normali.

Gabriel Cotabita se afla in stare de coma de mai bine de o luna, atunci cand a suferit un stop cardio respirator într-o sală de fitness. Dupa toate tratamentele şi intervenţiile la care a fost supus, artistul a ajuns sa fie de nerecunoscut.

Transformare şocantă a lui Gabriel Cotabiţă. De NERECUNOSCUT, după o lună de comă