Minuni la o mănăstire, de Sfântă Mărie. Şerpii urcă pe icoane în timpul slujbei

Două minuni se petrec în ziua de Sfânta Maria, într-o biserică dintr-un sat din Grecia. Şerpii apar în biserică, urcă pe icoane, apoi intră în pământ până la anul. Şi asta nu e tot. De Sfânta Maria, crinii uscaţi înfloresc la icoana Maicii Domnului. 

15 aug. 2014, 12:15
Minuni la o mănăstire, de Sfântă Mărie. Şerpii urcă pe icoane în timpul slujbei

Inexplicabila minune a şerpilor care venerează icoanele se întâmplă an de an într-o biserică din satul Marcopolou, aflat pe insula Kefalonia, informează România TV. Oamenii s-au obişnuit deja cu prezenţa târâtoarelor, care nu îi sperie.

Credincioşii care asistă la slujbă îi ating fără niciun fel de teamă.

Citeşte şi LUMINĂ MIRACULOASĂ pe icoana cu chipul părintelui Arsenie Papacioc, de Sfânta Marie Mare FOTO

Înainte de începerea slujbei, în biserică îşi fac apariţia, din pământ, o mulţime de şerpi care urcă pe icoane.

La finalul slujbei, şerpii, despre care se spune că se roagă la icoane şi o preaslăvesc astfel pe Maica Domnului, părăsesc casa Domnului şi se retrag, la fel de misterios cum au aprărut, până anul următor, când reapar, tot pe 15 august. Tradiţia spune că, dacă şerpii nu apar într-un an, atunci o mare urgie se va abate asupra oamenilor.

Citeşte şi Băsescu transmite un mesaj de Adormirea Maicii Domnului şi de Ziua Marinei Române

De asemenea, în acelaşi loc, şi tot pe 15 august, crinii uscaţi înfloresc. Acestea sunt considerate două minuni dumnezeieşti, semne directe şi clare ale prezenţei Maicii Domnului.