Mio: 85% dintre clienţi preferă dispozitivele de navigaţie cu harta integrală a Europei

Aproximativ 85% dintre utilizatorii români ai sistemelor de navigaţie prin GPS Mio preferă dispozitivele echipate cu harta integrală a Europei, în vreme ce modelele care au preinstalată numai harta României reprezintă 15% din vânzări.

28 feb. 2012, 09:07
Mio: 85% dintre clienţi preferă dispozitivele de navigaţie cu harta integrală a Europei

Ponderea dispozitivelor de navigare prin GPS cu harta integrală a Europei este în creştere comparativ cu anul trecut, când acestea reprezentau aproximativ 80% din vânzări. Totodată, reprezentaţii Mio Technology spun că utilizatorii preferă GPS-uri cu funcţii care pot îmbunătăţi experienţa de navigare, dar care aduc beneficii şi pe termen lung.

„Pe lângă disponibilitatea unei hărţi integrale a Europei, consumatorii preferă funcţiile suplimentare care îmbunătăţesc experienţa de navigare şi care pot dovedi pe termen lung o amortizare a investiţiei. Actualizărilepe viaţă oferite de modelele Mio Spirit conduc către o economisire considerabilă, dacă avem în vedere faptul că preţul unei singure actualizări, după perioada de gratuitate, este aproximativ 50 de euro”, spune  Laura Samson, Country Director Mio România, Cehia, Ungaria şi Slovacia.