Mioara Roman a împlinit 82 de ani. Cum arată acum fosta soţie a lui Petre Roman: „Am sărbătorit-o acasă, în familie!”

Mioara Roman a împlinit 82 de ani. Fosta soţie a lui Petre Roman s-a tot confruntat în ultima vreme cu diverse probleme de sănătate, însă acum este bine şi a fost alături de fetele ei, în ziua aniversării sale.

19 apr. 2022, 20:29
Mioara Roman a împlinit 82 de ani. Cum arată acum fosta soţie a lui Petre Roman: „Am sărbătorit-o acasă, în familie!”
Mioara Roman a împlinit 82 de ani

Mioara Roman a împlinit 82 de ani. Fiica sa, Oana, a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care a împărtăşit o imagine cu mama ei, dar şi cu sora, Catinca. Nelipsită a fost şi nepoata Mioarei Roman, Isabela. Aceasta a fost răsfăţată cu peşte şi tort de ciocolată, mâncărurile ei preferate.

Citeşte şi: Oana Roman a dat cărțile pe față despre problemele de sănătate ale mamei sale. Unde e tratată, de fapt, Mioara Roman

Mioara Roman a împlinit 82 de ani

Azi mama a împlinit 82 de ani. Am sărbătorit-o acasă, în familie! S-a bucurat, a suflat în lumânări și am petrecut o după amiaza frumoasa împreună. I-am comandat pește, mâncarea ei preferata și tort de ciocolata. La mulți ani mama!„, a scris Oana Roman pe pagina sa de Facebook.

Oana Roman nuntă mare cu Marius Elisei, de ziua lui

Oana Roman a anunțat că se mărită din nou cu Marius Elisei, după ce doar cu câteva luni în umă divorțau. Deși, inițial fiica lui Petre Roman a spus că nu vrea nuntă ci că va face doar o reînnoire a jurămintelor la biserică, cei doi au decis până la urmă să facă pasul cel mare pentru a doua oară. oana Roman și Marius Elisei se pregătesc momentan pentru cununia civilă.

Îndrăgostiții au stabilit data nunți pe 24 septembrie, care este chiar ziua de naștere a lui Marisu Elisei. „Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsătoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele.

Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghez. Până atunci sper să mă pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a mărturisit vedeta, la Antena Stars.