Mioara Roman, declaraţii surprinzătoare la patru luni după moartea lui Cornel Patrichi: „A fost iubitul meu”

Mioara Roman face dezvăluiri la patru luni de la moartea lui Cornel Parichi. Aceasta vorbeşte despre relaţia specială pe care a avut-o cu fostul jurat de la "Dansez pentru tine", înainte să-l cunoască pe Petre Roman. Mai mult, Cornel Patrichi se pare că a avertizat-o chiar că noul iubit nu o va face fericită.

02 aug. 2016, 15:14
Mioara Roman, declaraţii surprinzătoare la patru luni după moartea lui Cornel Patrichi: „A fost iubitul meu”

Cornel Patrichi a avut ocazia să o cunoască pe Mioara Roman înaintea lui Petre Roman. Mai mult, Cornel Patrichi a avertizat-o pe Mioara Roman că noul ei iubit are un defect care o va face nefericită.

„În 1971, cu doi ani înainte să-l cunosc pe Petre, Cornel Patrichi a fost iubitul meu. După câteva luni, mi-a zis că nu mă merită, că el e un golan. Când l-am cunoscut pe Petre, s-a aflat în oraș, în lumea bună artistică a Capitalei.

Îmi dă telefon Cornel și îmi spune: «Mioara, am auzit că ai găsit unul pe măsura ta». «Da, pe măsura mea, depinde cum o iei.» «Hai, la examen!» Și m-am întâlnit cu el la Ateneu și am stat de vorbă vreo două ore. Mi-a zis să aduc și poze. Și a zis: «Da, ăsta e de nivelul tău!» «Și e mai deștept ca tine!», l-am tachinat eu. «Aici am niște dubii, dar, mă rog…»

Peste vreo săptămână, îmi dă din nou telefon și mi-a zis «Bravo, îți dau voie să te măriți cu ăsta».

Peste încă o săptămână, mă sună iarăși Cornel: «Mioara, tot ca prieten, eu nu numai că te-am iubit, te-am și admirat și respectat. E ceva la Petre… aparent nu are niciun defect. Care o fi defectul?» Asta înseamnă un artist cu scânteie… El a simțit că Petre e un om slab în relațiile interumane”, a povestit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, potrivit ziarulring.ro.

Citeşte şi Drama INCREDIBILĂ a fostei soţii a lui Petre Roman. „Am făcut o depresie”