Mioara Roman. Dezvăluiri incredibile despre sarcina Oanei

Prima sarcină i-a dat complet peste cap viaţa Oanei Roman care, deşi nu are complicaţii, suportă greu teama de durerile primei naşteri. Se odihneşte mai mult decât de obicei şi are mari emoţii.

11 feb. 2014, 09:31
Mioara Roman. Dezvăluiri incredibile despre sarcina Oanei

Pentru a-şi face curaj, Oana a mers, vineri, la Spitalul Sanador, unde s-a fotografiat chiar în rezerva unde se va odihni după marele moment, scrie ziarulring.ro. Ea a ţinut astfel să clarifice zvonurile că deja ar fi născut. "Bebe e încă bine mersi la mine în burtică! Vineri am fost la ecografie şi am vizitat rezerva în care voi sta", a scris Oana Roman pe pagina ei de socializare.

Ea va naşte asistată de medicul Gabriel Lemnete, cel care i-a fost alături şi Giuliei Huidu la venirea pe lume a micuţei Antonia Sabina.

Citeşte şi Oana Roman s-a îngrăşat 16 kilograme: "Mi se pare că arăt ca o balenă"

Nerăbdătoare să-şi ţină în braţe a doua nepoată, Mioara Roman a decis ce cadou de bun-venit îi va oferi. "Sunt superstiţioasă şi mi-e teamă pentru Oana, abia aştept să nască şi să fie bine. Pentru cea mică am pregătit o casetă din argint pe care i-o voi face cadou, aşa cum e obiceiul ardelenesc. Bijuteria o am de la bunica, e moştenire de familie. Şi pentru Oana am pregătit ceva special, tot un obiect din averea familiei pe care şi-l doreşte de multă vreme. E vorba de o piesă de mobilier de prin anii 1900, tot moştenită", a declarat Mioara Roman.

 

Pentru a-şi face curaj, Oana a mers, vineri, la Spitalul Sanador, unde s-a fotografiat chiar în rezerva unde se va odihni după marele moment, scrie ziarulring.ro. Ea a ţinut astfel să clarifice zvonurile că deja ar fi născut. „Bebe e încă bine mersi la mine în burtică! Vineri am fost la ecografie şi am vizitat rezerva în care voi sta”, a scris Oana Roman pe pagina ei de socializare.

Ea va naşte asistată de medicul Gabriel Lemnete, cel care i-a fost alături şi Giuliei Huidu la venirea pe lume a micuţei Antonia Sabina.

Citeşte şi Oana Roman s-a îngrăşat 16 kilograme: „Mi se pare că arăt ca o balenă”

Nerăbdătoare să-şi ţină în braţe a doua nepoată, Mioara Roman a decis ce cadou de bun-venit îi va oferi. „Sunt superstiţioasă şi mi-e teamă pentru Oana, abia aştept să nască şi să fie bine. Pentru cea mică am pregătit o casetă din argint pe care i-o voi face cadou, aşa cum e obiceiul ardelenesc. Bijuteria o am de la bunica, e moştenire de familie. Şi pentru Oana am pregătit ceva special, tot un obiect din averea familiei pe care şi-l doreşte de multă vreme. E vorba de o piesă de mobilier de prin anii 1900, tot moştenită”, a declarat Mioara Roman.