Mioara Roman, DRAMĂ fără SFÂRŞIT. Cum a fost surprinsă de paparazzi VIDEO

Mioara Roman e copleşită de probleme. Are de plătit statului sute de mii de euro şi, în faţa grijilor apăsătoare, femeia şi-ar regăsi liniştea numai cu ajutorul somniferelor. Pastile pe care le-ar lua în cantităţi mari, potrivit CanCan.

24 oct. 2016, 07:41
Mioara Roman, DRAMĂ fără SFÂRŞIT. Cum a fost surprinsă de paparazzi VIDEO

După ce a suferit lovitură după lovitură, situaţia pare acum să se înrăutăţească pentru Mioara Roman, care ar fi ajuns să apeleze la somnifere pentru a-şi găsi liniştea. Paparazzi au surprins-o pe fosta soţie a lui Petre Roman în nordul Capitalei, la o farmacie pentru a-şi reface stocul de pastile.

Singură şi datoare vândută statului, Mioara Roman a primit recent o nouă lovitură. Fosta soţie a lui Petre Roman ar urma să fie executată silit şi riscă să rămână pe drumuri. Totul din cauza unui credit contractat în 2011 pe care nu l-a plătit.

Toate acestea se adaugă problemelor pe care fosta doamnă Roman deja le are, din cauza casei RA-APPS în care a locuit fără drept. A fost evacuată şi dată în judecată, iar instanţa a hotărât că trebuie să plătească aproximativ 500.000 de euro chirii restante.

„Am fost ţintă a vechiului sistem şi acum este o afacere pe care vor s-o apuce unii şi alţii. Eu am avut două case, nu mai am nimic… pe noi viaţa politică a lui Petre Roman ne-a costat bani personali, nu bani publici”, a spus MIoara Roman.