Miodrag Belodedici, îndrăgostit din nou la 55 de ani. Cine este noua iubită a fostului mare fotbalist FOTO

Miodrag Belodedici a divorțat în urmă cu aproape două decenii, dar a redescoperit iubirea de curând. Fotbalistul român cu două Cupe ale Campionilor Euroopeni s-a sărutat în public cu noua parteneră de viaţă.

04 feb. 2020, 20:38

Miodrag Belodedici și-a refăcut viața alături de o femeie mai tânără, frumoasă și plină de viață. Cei doi formează un cuplu de curând, iar legătura dintre ei este foarte intensă, ceea ce este de apreciat. ‘Președintele Comisiei pentru Fair-Play din cadrul FRF și partenera lui au fost surprinşi de Cancan  în parcul Herăstrău din Capitală, unde se plimbau ca doi tineri îndrăgostiți.

Miodrag Belodedici, SCANDAL cu autorităţile. Probleme URIAŞE pentru fostul FOTBALIST

Miodrag Belodedici a divorţat din 2001 şi a rămas, după partaj, fără jumătate din averea pe care a strâns-o de-a lungul carierei de fotbalist. La începutul anilor ’90, fotbalistul s-a însurat cu Sandra Macovescu, fosta iubită a colegului său de la Steaua şi de la echipa naţională, Gabi Balint. Cei doi au împreună o fată, Zandalee, acum în vârstă de 23 de ani. În 2001 au divorțat, iar fosta soție s-a ales cu jumătate din averea ex-fotbalistului, inclusiv cu casa din Valencia, achiziționată în perioada când actualul oficial al FRF evolua pentru „lilieci”. După divorțul de Miodrag Belodedici, Sandra Macovescu s-a stabilit în Spania și a început o relație cu un iberic.

BOMBĂ în scandalul FCSB – CSA Steaua! „Generalii au fugit cu buzunarele pline şi i-au dat echipa lui Gigi Becali”

Miodrag Belodedici a câștigat două Cupe ale Campionilor Europeni, una cu Steaua, alta cu Steaua Roşie Belgrad, Supecupa Europei cu Steaua şi Cupa Intercontionentală cu Steaua Roşie Belgrad.

Miodrag Belodedici a evoluat în carieră pentru Steaua, Steaua Roșie Belgrad, Valencia, Real Valladolid, Villareal şi Atlante Ciudad de Mexico.