Mioriţa Videanu, la un pas de accident. Ce a făcut soţia fostului ministrul pe stăzile Capitalei

Miorița Videanu, soția lui Adriean Videanu, este o femeie cochetă, conduce un bolid de lux, dar nu are treabă cu regulile de circulaţie.

26 dec. 2021, 15:07
Mioriţa Videanu, la un pas de accident. Ce a făcut soţia fostului ministrul pe stăzile Capitalei

Miorița Videanu, la un pas de accident. După ce a stat zeci de minute la salonul de înfrumusețare, Miorița Videanu a mers la maşină şi a plecat spre locul în care avea treabă mai departe. Paparazzi spynews.ro au surprins-o în trafic în timp ce conducerea pe interzis.

Citeşte şi: Extravaganţele Mioriţei, soţia lui Adriean Videanu. Bolid de lux şi haine de sute de mii de euro

Mai exact, după ce a plecat de la salonul de înfrumuseţare, Mioriţa Videanu a uitat de regulile din Codul Rutier şi a intrat pe o stradă chiar dacă avea indicatorul interzis și sens unic pentru cei care veneau din partea opusă.

Fapta sa a blocat întreaga stradă căci din sens opus veneau mai multe maşini. Soţia fostului ministru a încercat să dea cu spatele, însă manevra nu i-a reuşit. După câteva minute de blocaj, Mioriţa Videanu a găsit un loc de parcare pentru a permite şoferilor care circulau regulamentar să înainteze. A încercat apoi să întoarcă şi era cât pe ce ca maşina ei să fie lovită de un alt participant la trafic.

Citeşte şi: Gafa procurorilor în cazul lui Adriean Videanu. Cum a reuşit să scape fostul ministru de control judiciar

După mai multe manevre, soţia lui Adriean Videanu a reuşit să întoarcă bolidul de lux şi să caute altă rută pentru a ajunge la destinaţia dorită.