Mirabela Dauer, imagini emoţionante cu medicul ei pe Instagram. Fanii au crezut că este vorba de fiul ei

Mirabela Dauer are o legătură specială cu fanii, pe care îi ţine la curent cu activitatea sa fie că este vorba de concerte, fie că este vorba de viaţa privată. Ultimele poze au strâns mii de aprecieri din partea fanilor de pe Instagram.

15 ian. 2024, 15:22

În martie 1977, Mirabela Dauer îşi strângea pentru prima dată bebeluşul la piept. Bucuria ei avea să fie, însă, destul de scurtă, căci şi-a pierdut copilul la divorţ, după ce, susţine artista, fostul soţ i-ar fi înscenat un adulter. De mai bine de două decenii, Mirabela şi fiul ei, Dan Alexandru Popovici, nu-şi mai vorbeau. Pe Instagram, Mirabela Dauer a postat fotografii cu medicul ei, iar fanii au crezut că este vorba de fiul ei cu care nu a păstrat legătura în ultimii ani.

„Imi dau lacrimile când privesc această poză! Dumnezeu va răsplătit pentru sufletul dstea nobil! Cam târziu ai apărut băiat drag! Dar mai bine mai târziu decât niciodată! Eu vă doresc să nu vă mai despărțiți niciodată!”, a scris o fană.

„Numai timpul poate vindeca lacrimile din sufletul unei mame! 😢 Cam tarziu a venit sa o mangaie, dar mama mereu iarta si acolo unde n-ar trebui. Sper ca venirea lui sa nu fie din pur interes ci din ❤️„, mai scrie altcineva.

„Sa va dea Bunul Dumnezeu sănătate sa va bucurați câți mai mulți ani de sentimentul pe care îl aveți aici im aceasta poza❤️”, mai scrie o altă fană a Mirabelei Dauer.

Cântăreaţa a lămurit neînţelegerea, precizând că este vorba de medicul ei şi nu de Dan Alexandru, fiul care a rămas u tatăl în urma divorţului.

”M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, e sufletul meu, prietenii mei câțiva. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu a dispărut. S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă. Și când am revenit… pentru că eu plecasem.

Avem speranța că voi trece peste boală. Doctorul meu, care de fapt, e un prieten foarte bun, care are 38 de ani, Andrei, el a descoperit. Când mi-a zis era mai prăpădit ca mine, era praf, se dădea de ceasul morții. S-a dat cu capul de ziduri, nu mai știa și a venit la mine după o săptămână să-mi spună… nici nu-mi răspundea la telefon.

Eu făcusem: ‘Ce ai dragă de nu mai vorbești cu mine?’. Păi am avut aia, tot o lălăia cu mine… știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul! Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis: ‘Fato, ai cancer’.

La care eu, în inconștiența mea normală, ‘Da și ce facem acum?’. Eu zâmbind, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc”, a dezvăluit Mirabela Dauer.

Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Mirabela Dauer, la 76 de ani, în brațele unui bărbat cu aproape patru decenii mai tânăr FOTO

Ce spunea Mirabela Dauer de băiatul ei: „Nu aș vrea să mă caute”. Dan Alexandru are acum 45 de ani

„Eu sunt un om fericit. În primul rând mă face viața fericită. Eu iubesc viața, iubesc oamenii, iubesc ceea ce fac, cât o vrea Dumnezeu. Sunt un om bucuros că mă trezesc dimineața, bucuros că aud păsărelele, eu mă bucur. De ce să fii trist? Nu irosești viața?“, a susținut anul trecut  Mirabela Dauer.

Singură încearcă să facă față tuturor provocărilor vieții și nu îi este ușor. „Mie îmi e greu tot timpul. Sunt un om singur, nu e ușor, dar nu mă plâng. Nu îmi place să mă plâng. Ce e prostia asta, să încarc lumea cu lucruri pe care le am eu? Nu! Lumea trebuie să mă știe că sunt bine, că sunt fericită și că sunt un om normal ca și ei”, a mai adăugat artista, care a trecut acum ani de zile prin momente care au marcat-o.

Mirabela Dauer a fost căsătorită din 1972 până în 1980 cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română. Cei doi au împreună un copil, un băiat, Dan Alexandru Popovici, care a rămas însă în grija tatălui său, după divorț.

Înainte de divorț, artista a trecut prin clipe cumplite. Soțul a bătut-o cu fierul de călcat și chiar a amenințat-o cu moartea. Viața ei s-a schimbat însă radical atunci când soțul i-a luat copilul. Traian Popovici a susținut la divorț că și-a găsit soția înșelându-l, astfel că băiatul lor, în vârstă de doar 2 ani la acea vreme, a ajuns în grija tatălui.

Adevăratul motiv pentru care Mirabela Dauer nu mai ţine legătura cu fiul său: „Niciodată nu o să-l mai văd”


În emisiunea de la Antena 3, ea a avut și un mesaj scurt pentru băiatul ei, cu care nu mai vorbește deloc. „Să fie sănătos”, a transmis Mirabela Dauer pentru unicul ei copil.

„Dragoste cu sila nu se poate! Iată că nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască”

În urmă cu mai bine de un an, Mirabela Dauer a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar. Și acolo a vorbit despre fiul ei. „Oamenii se schimbă, el s-a schimbat, dar este atât de înrăit de oamenii din jurul lui, încât niciodată nu o să-l mai văd. El nu mă cunoaște cu adevărat, e tardiv! Nu are amintiri cu mine, i s-au șters toate.

Mirabela Dauer a răbufnit după ce a fost criticată vestimentar: „Stilistelor de unde sunteți voi, de la coada calului, vă spun eu”
Au fost niște oameni în jurul lui care m-au urât, inclusiv taică-su. Nimeni nu i-a spus nimic bun de mine și atunci el nici nu a fost interesat să afle despre mine.

El e matur acum, are 44 de ani. Dragoste cu sila nu se poate! Iată că nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască. Eu sunt un om cu picioarele pe pământ, nu mă ambalez la gândul că vine, că aș vrea să-i spun… nu! Că atunci îmi creez o realitate care nu e și nu va fi. Dacă o vrea Dumnezeu vreodată, lăsăm lucrurile să vină. Am făcut tot ce se poate din partea mea.

Mirabela Dauer, dezvăluiri teribile despre bătăile la care a fost supusă de fostul soţ: „A început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat”

Mirabela Dauer s-a bucurat de un succes răsunător în carieră, însă nu s-ar putea spune acelaşi lucru şi despre viaţa sa personală. Căsătorită de două ori, cu două divorțuri la activ, îndrăgita interpretă a povestit cu lux de amănunte detalii şocante despre calvarul pe care l-a trăit în tinereţe.

Mirabela Dauer s-a căsătorit la vârsta majoratului cu Willy Dauer, dar după 5 ani au hotărât să se separe. „La cârciuma unde ne-am căsătorit, tot acolo ne-am și despărțit. Eram noi doi și tata. Ei au băut bere, eu, suc, am mâncat, am petrecut și am divortat la tribunalul de vizavi”, povestea Mirabela, într-un interviu pentru Revista Tango.

Cel de-al doilea soț, Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română, artista povesteşte că a trăit un adevărat coşmar. Şi-a dat seama destul de repede că nu a făcut o alegere bună, însă a crezut până în ultima clipă că bărbatul se va schimba.

„După doar două săptămâni de la oficializarea relaţiei, mi-am dat seama că am greşit crunt măritându-mă cu el. Au început bătăile. Popovici bea din cale-afară de mult. După ce am rămas însărcinată, mi-am zis că, poate, după naşterea copilului se va schimba. S-a bucurat grozav când a aflat că va fi tată. Rărise semnificativ şi bătăile. Însă după ce am născut şi m-am întors acasă, bătăile au reînceput mai rău ca înainte.

N-am mai putut să alăptez, căci îmi secase laptele din cauza atâtor bătăi. Popovici nu m-a ajutat deloc după ce am născut. Un an şi jumătte m-am chinuit îngrozitor. Copilul plângea foarte mult, mai ales noaptea, iar bătăile reîncepuseră. Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980″, a povestit Mirabela Dauer.

„Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe Litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu. Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel. Popovici nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon. Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă.

Am fost dusă de urgenţă la spital cu Salvarea. A doua zi a venit şi Popovici, cu flori. Voia să-l iert, dar de data asta nu am mai putut. I-am spus că vreau să divorţez. Zece zile am stat în spital. După ce am ieşit, nişte prieteni mi-au recomandat un avocat pentru divorţ. Avocatul ăsta m-a nenorocit. A vândut procesul avocatului lui Popovoci. La proces, fostul meu soţ a zis că m-a prins cu alt bărbat în pat. Popovici mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot”, a povestit Mirabela Dauer în cartea biografică „Pe drumul vieţii”, scrisă de Anca Nicoleanu și publicată la editura Nemira, în 2002.