MIRACOL: A supravieţuit după ce a fost opărită pe 85% din corp şi a făcut 321 de operaţii

Micuţa Tilly Sawford a căzut în apă clocotită când avea 1 an şi trei luni. S-a oprit pe 85% din suprafaţa corpului, iar medicii nu i-au dat decât 5% şanse de supravieţuire.

22 ian. 2013, 14:15

Tilly Sawford,o fetiţă din Nottingham, din Marea Britanie, în vârstă de 5 ani, a suferit un groaznic accident când avea numai 1 an şi 3 luni. Ea a căzut atunci în apă clocotită şi a suferit arsuri severe pe aproape toată suprafaţa corpului. Medicii i-au dat şanse minime de supravieţuire, de 5%, întrucât arsurile ei grave curinseseră peste 85% din corpul ei micuţ, scrie Daily Mail.

După groaznicul accident, Tilly a stat ăase luni la terapie intensivă, unde părinţii ei, Emma şi Kyle Sawford, nu au părăsit-o aproape nicio clipă în tot acest timp. de cinci ori, medicii i-au prevenit că fetiţa este în pericol de moarte. Dar ei au sperat necontenit că ea va supravieţui.

Şi au avut dreptate. Micuţa a sfidat pur şi simplu moartea, iar trupul ei micuţ a suferit nu mai puţin de 321 de operaţii, inclusiv grefe de cartilaj de rechin şi colagen prelebat de la vacă pentru refacerea ţesuturilor distruse în accident. Mai mult decât atât, deşi căzuse cu capul înainte în recipientul cu apă clocotită, faţa ei a fost cea mai puţin afectată.

Teribilul accident s-a petrecut pe 8 martie 2009, când fratele ei mai mare a dat din greşeală drumul la un robinet de apă fierbinte de la boiler, în timp ce fetiţa se căţărase în cadă.