Miracol în SPITAL: Un bebeluş născut mort a înviat după JUMĂTATE de ORĂ. Vezi cine l-a salvat FOTO

Un bebeluş care nu respira atunci când a ajuns pe lume a fost salvat de doctori după ce timp de 23 de minute nu a mai respirat. Cu toate că medicii renunţaseră să îl mai resusciteze, un alt bărbat a mai vrut să facă o ultimă încercare, moment în care fetiţa a revenit la viaţă.

07 mart. 2014, 08:58

Beatrix Lilian Rose Richards, o fetiţă din Marea Britanie, a uimit un spital întreg după ce a revenit la viaţă chiar dacă timp de 23 de minute nu a mai respirat. O echipă de 15 medici nu au reuşit să o resusciteze şi au renunţat, însă un consultant a intrat în sala de operaţii şi a mai făcut o încercare, clipă în care micuţa şi-a revenit, potrivit Mirror.

Citeşte şi MIRACOL în COLUMBIA: Un bebeluş declarat MORT după naştere a ÎNVIAT în morga spitalului VIDEO

„Când am născut-o nu respira şi am realizat că ceva nu este în ordine. Moaşa a apăsat butonul de panică şi mai mulţi doctori au venit în ajutor. Timp de 15 minute au încercat să o resusciteze fără succes. A părut o eternitate, a fost îngrozitor. Dar după 23 de minute a venit un consultant şi a zis să mai încerce odată şi a funcţionat. După mi-a spus că şi-a amintit de propria lui fiică şi s-a decis să nu renunţe. A fost un adevărat miracol„, a declarat Charlotte Richards, o tânără de 24 de ani, mama fetiţei.

Citeşte şi Caz ŞOCANT în Pakistan: Un copil s-a născut cu şase picioare

În prezent micuţa este sănătoasă şi părinţii aşteaptă să o ia acasă. Din fericire, creierul nu a suferit leziuni, cu toate că a stat zeci de minute fără oxigen.