Miracolul care a şocat Italia: statuia Fecioarei Maria plânge cu lacrimi de sânge în aceeaşi zi a fiecărei luni

Un fenomen inexplicabil are loc în a treia zi a fiecărei luni în localitatea Trevignano Romano (Lazio). De aproape cinci ani, o statuie a Fecioarei Maria plânge cu lacrimi de sânge.

09 mart. 2023, 10:33
Miracolul care a şocat Italia: statuia Fecioarei Maria plânge cu lacrimi de sânge în aceeaşi zi a fiecărei luni

Statuia Fecioarei a fost cumpărată din Bosnia Herțegovina, de un cuplu italian, fiind adusă în Trevignano Romano, scrie Rotalianul.

Gisella Cardia,  italiancă de 53 de ani, susține că este clarvăzătoare și că vorbește cu statuia Fecioarei Maria. astfel, în fiecare lună pe data de 3, în localitatea Trevignano Romano ajung sute de credincioși dornici să o asculte pe femeie şi, prin ea, cuvintele Fecioarei Maria.

Mi-am părăsit cariera, acum lucrez pentru împărăția cerului”, ar fi spus Gisella Cardia, fost antreprenor.

Citeste si Rugaciunea de seara catre Fecioara Maria. Nu te culca fara sa o rostesti!

Statuia Fecioarei Maria care plânge cu lacrimi de sânge, analizată de o comisie special înfiinţată

Episcopul Marco Salvi, care conduce eparhia de o lună, nu-i încurajează, însă, pe oameni să dea crezare cuvintelor femeii. O comisie diecezană urmează să fie înfiinţată special pentru clarificarea acestui miracol.

Sprijinul meu a fost întotdeauna pentru mătănii, nu pentru aparițiile despre care nimeni nu a vorbit vreodată. Sunt aici de o lună. Înființez o comisie eparhială de cercetare prealabilă”, spune episcopul.

Citeste si Cea mai puternică rugăciune către Fecioara Maria. Se rosteşte de cinci ori pe zi, timp de 10 zile pentru împlinirea dorinţelor

La rândul lor, localnicii se plâng că traficul a fost îngreunat de când cu pelerinajele care au loc lunar în data de 3.

Atenția jurnalistică și a presei? În sat nu există nici frământări, nici neplăceri, cu atât mai puțin probleme de orice fel, poate și pentru că statuia se află în afara localității și deci este implicată doar marginal. Trevignano Romano nu caută nicio notorietate, este deja o destinație pentru mulți turiști. Sperăm că Biserica și Vaticanul vor lua lucrurile în propriile mâini și vor clarifica”, a precizat Claudia Maciucchi, primarul locallităţii.